Случилото се с щерка й направи Ива Екимова безмълвна от…

0
710

Ива Екимова има повод за огромно щастие, тя черпи наред!

Дара Екимова доказа думите си в „Черешката на тортата“. Тя наистина се оказа доста умна, понеже от есента ще учи в една от най-престижните ни гимназии не само в столицата, но и в цялата страна.

Дъщерята на Ива Екимова от 15 септември ще се обучава в Класическата гимназия, намираща се в София. Самата пиарка оповести новината, горда от своето дете.

Случилото се с Дара определено може да се нарече постижение, тъй като в тази гимназия са учили едни от най-успелите хора в България.

Дара зарадва Ива Екимова безумно
Дара зарадва Ива Екимова безумно

Именно там се залага много на историята, а щерката на покойния Дими от „Сленг“ демонстрира любов към тази материя.

„Сигурна съм, че не знаете кои са хората на корицата.“ – каза Дара Екимова на останалите участници в „Черешката на тортата“, подарявайки им книга за историята на България.



Въпреки че си личи, че щерката на Ива Екимова е доста начетена и умна за възрастта си, много голяма част от българския народ я критикува, което идва заради надменното й поведение.

„Как може това дете да се мисли за толкова велико?! Преживяло е много, но няма право да се счита за повече от всички други.“ – коментират зрители.

Според мнозина, причината за това държание на Дара е смъртта на баща й, Тя беше само на 6 г., когато Димитър Екимов загина в катастрофа. Има вероятност това да е озлобило момичето.

14-годишната тийнейджърка обаче все пак доказа, че всичко, което е правила в „Черешката на тортата“, има своето покритие. Да влезеш в Класическата гимназия не е никак лесно.

Говори се, че Ива Екимова била просто на седмото небе. Тя черпела всички и се радвала изключително много на случилото се.

„Тя сияе, напълно се е променила, вече я няма онази заядлива Ива. Може би ако беше сега влязла във „ВИП Брадър“, щеше да спечели.“ – коментират познатите на русокосата пиарка.

За ужас на Ива обаче участието й в риалити шоуто беше преди две години, когато тя се превърна в един от най-нехаресваните участници.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.