Истината за побоя над Рут Колева лъсна!

4
234

Рут Колева стана жертва на нещо жестоко!

Доказателствата вече са налице. Рут Колева действително е била нападната от Деница Михайлова, твърдят източници на Би Ти Ви.

Охранителните камери са заснели как служителката на Външно министерство първа напада физически певицата и започва да я обижда.

Рут Колева именно това твърдеше в жалбата си срещу Деница. Риалити звездата си изкара и медицинско, в което се вижда, че е била бита. Снимките й също го потвърждават.

Самата нападателка отказва всякакъв коментар. Тя си изтри Фейсбук профила и не си вдига телефона. Това също изглежда съмнително, тъй като е станало след цялата случка.



Рут Колева
Рут Колева

Рут Колева обаче не спира да атакува побойницата си. Певицата разкри, че Деница Михайлова не е стъпвала на работа от месеци. Въпреки това обаче носи часовник за 30 бона и кара автомобил за 70 бона.

„Как така държавен служител си позволява този лукс?!“ – чуди се Рут Колева.

Припомняме, че целият скандал започна заради България. Деница обиждала родината си, когато Рут я призовала да спре.

Всичко се случило в „Подуене“, когато двете са чакали да си платят глоби от актове, дошли вследствие на намеса на паяк.

Въпросната държавна служителка не е искала да плати глобата и е вдигнала скандал на персонала там. Тя претендирала за това, че няма за какво да е била глобена.

Самата Рут Колева също призна, че й е станало неприятно от вдигането на автомобила й, но е приела глобата.

По-неприятното за певицата е било да чуе как нейна сънародница хули родината й. Това е довело до целия скандал.

Последиците от него са катастрофални. В момента, в който видяла, че Рут я снима, държавната служителка побесняла. Затова раздала няколко удара в лицето и тялото на певицата. По синините си личи, че е имало както юмруци, така и ритници.

Въпросната Деница Михайлова е съпруга на богат арабин, откъдето идва и голямото й самочувствие. Мъжът й бил вложил 1 милион лв. в нашата страна и затова тя е смятала, че е над закона.

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. така е, в България парите винаги са били над закона, за кокошка няма прошка, за милиони няма закони, само смелите журналисти могат да променят това……..

  2. Много ясно Деница е права то в тоя кенеф Балгария е разграден двор и няма оправия защото аз много отдавна съм го казал че българския род аз кура си отрежа ако стане народ хем марзиливи и некадърни хем за никакъв хуй не стават и тая овца Рут Колева какво циври че Деница е рендосала като че не си знае че в България е пумиярщина и че е държавата на абсурдите та трагнала да защитава загубена клауза България отдавна е продадена от една шепа ебалници но на тоя овчи и робски народ това му се пада евтени селски курви и педераси да го управляват

    • Хахаха, с тази потресаваща неграмотност как да кажеш нещо, като мисленето ти е тотално изгубена к/л/ауза!

  3. Администратор, защо не изтриете горното мнение? Срамота! На всеки ред се псува. И дори това не прави както трябва – написал е пумияр с у и и.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.