Тази новина за здравето на Ваня Щерева срази близките й

0
404

Ваня Щерева притесни всички свои приятели и близки с начина, по който живее!

Никога не е приятно да чувстваш, че здравето ти се влошава все повече и повече, но именно това се случва в момента с Ваня Щерева.

Певицата започва да губи зрението си, съобщава в. „Уикенд“. От месеци тя стои да работи до малките часове и именно това се явява заплахата за очите й.

Както е известно, Ваня Щерева върти малък бизнес с бижута и кукли. Тя е дизайнер на творенията и ги продава по базари и други мероприятия.

Ваня Щерева притесни близките си
Ваня Щерева притесни близките си

Като истински перфекционист обаче, актрисата изпипвала творбите си по най-добрия начин. Тъй като паралелно работи и като текстописец, Ваня обикновено сядала да рисува вечер и оставала на масата почти до зори.



„Вече не мога да смогна, но това е заради голямото търсене на моите творения.“ – признава някогашната певица.

Познатите й обаче издават, че в резултат на дългата нощна работа, зрението на Щерева започнало да отслабва. Тя отдавна била сложила очила, но вече почти не виждала със сегашния си диоптър и заради това скоро може да го смени.

Освен всичко друго Ваня Щерева имала и проблеми с кръвното налягане. По цели нощи пиела кафета и енергийни напитки, за да стои будна, което съсипвало нервната й система.

Дъщеря й се опитвала всячески да я убеди, че трябва да се прегледа, но Ваня отказвала. Певицата се страхувала, че може да й открият някакво заболяване, понеже напоследък се чувствала доста отпаднала.

Щерева работи няколко неша едновременно и това е причината здравето й да бъде толкова разклатено. Освен с бизнеса си, тя се занимава с писане на текстове за песни, композиране на музика, а същевременно пише и нова книга.

„Ваня е жена – боец. Да носиш толкова много дини под мишница и да се справяш с всичко така добре, това безспорно е за уважение. Разбира се, изискват се жертви и лошото е, че те са със здравето й.“ – споделят запознати.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.