Истината за Мис Плеймейт Ася Капчикова взриви обществеността!

1
438

Ася Капчикова се оказа друга, а не тази, за която се представя!

Истината за последната Мис Плеймейт се оказа изключително шокираща. Всъщност Ася Капчикова е помакиня, пише в. „Уикенд“, цитиран от Blitz.bg.

Красавицата била родена и израснала в семейство на българомохамедани, но се срамувала от този факт в биографията си. Родното й място било с. Ягодина, но блондинката упорито твърдяла, че е от Девин.

Като малка Ася Капчикова била работила здраво на полето на село и това е причината да избере „Фермата“ пред „ВИП Брадър“.

Ася Капчикова
Ася Капчикова

Плеймейтката получила оферта от риалитито на Нико Тупарев, но по същото време вече имала предложение и от шоуто по Би Ти Ви.



„Избрах „Фермата“ заради концепцията на самото предаване. В него имам много по-голям шанс да спечеля, защото се изискват трудови качества. Докато във „ВИП Брадър“ се залага повече на клюката, което не ме блазни особено.“ – споделя Ася Капчикова.

Говори се, че именно произходът й е причината Мис Плеймейт да застава така усилено на страната на малцинствата в страната ни. Тя имала комплекс, че на нея се гледало с други очи.

Затова Ася решила да скрие този факт от организаторите на конкурса. Така хубавицата продължила да го крие и след това, но наскоро се изтървала пред други хора.

Според слуховете, Криско също не е бил наясно с произхода й и когато научил, много се обидил. Рапърът бил бесен не заради това, че гаджето му е помакиня, а защото го е излъгала, без да й мигне окото.

Има вероятност именно това да е разделило Ася и Криско. Твърди се, че рапърът бил много принципен и не понасял лъжата във връзките си.

В момента Капчикова няма ново гадже, но и не иска. Тя е съсредоточена изцяло върху участието си във „Фермата“, което стартира само след седмица.

„Тя иска много да спечели това шоу, защото то е направено точно за хора като нея.“ – казват приятелите на плеймейтката.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Къде и кой усети взрива, бе идиоти!!! Че какво като е помакиня, ако е така? Родена е у нас и е българка и точка!. Я си ебете майката идиоти!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.