Зодиакалните двойки, които най-често създават семейство

0
300

Сакс е установил, че представителите на зодия Овен, Дева, Стрелец и Водолей най-често създават семейство със своя зодиакален знак

Ще ви запознаем със зодиакалните двойки, при които връзката прераства в семейство.

Според германеца Гюнтер Сакс, който е математик, икономист, философ, спортист, предприемач, режисьор-документалист и фотограф, това са зодиакалните комбинации, които са силно притегателни един до друг и неизбежно се стига до създаване на семейство.

Сакс е установил, че представителите на зодия Овен, Дева, Стрелец и Водолей най-често създават семейство със своя зодиакален знак.
Немалък процент от създадените семейства пък са между мъж Скорпион и жена Риби, мъж Телец и жена Везни, мъж Риби и жена Скорпион, мъж Стрелец и жена Овен.

семейство
Сакс е установил, че представителите на зодия Овен, Дева, Стрелец и Водолей най-често създават семейство със своя зодиакален знак

Двойките, чиято връзка най-рядко прераства до семейство или брак, са мъж Водолей и жена Скорпион, мъж Водолей и жена Телец, мъж Лъв и жена Водолей.
Според Сакс двойките Овен и Рак, Везни и Телец, Везни и Лъв, Везни и Козирог, Скорпион и Близнаци, Скорпион и Дева, Скорпион и Водолей, Стрелец и Риби са силно несъвместими.



От проведеното изследване германецът е стигнал до извода, че представителите на силния пол от зодия Скорпион и Стрелец проявяват най-слабо желание за създавате на семейство.
Това важи и за дамите от зодия Близнаци и Стрелец.

За сметка на това пък най-силно желание да създадат собствено семейство имат представителките на зодия Рак и Лъв, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.