Умиращ от рак беше посетен от своя ангел хранител

0
363

Загадъчно паранормално явление беше случайно уловено на снимка на умиращ от рак възрастен мъж

Историята се разиграва в болница в английския град Честър, където Крис Лидбетър посещава болния си от рак на пикочния мехур дядо Боб Лардж, когото лекарите очакват да почине в близките няколко дни. Крис извиква местния викарий, който да се помоли за чудодейното оздравяване на умиращия, след което прави снимка с мобилния си телефон, предполагайки, че вече никога няма да види любимия си дядо жив.

рак
Загадъчно паранормално явление беше случайно уловено на снимка на умиращ от рак възрастен мъж

Седмица по-късно той се сеща за направената снимка у дома, но когато я поглежда, остава буквално поразен от видяното, тъй като на заден план на изображението ясно се забелязва загадъчният образ на непозната жена, чиято глава е покрита с воал или шал.

Броени дни по-късно състоянието на болния от рак Боб изненадващо се подобрява и той дори е изписан от лечебното заведение. Когато научава за мистериозната снимка, той заявява, че тя има непосредствена връзка със самия него, тъй като това е неговият ангел хранител, чието присъствие и защита той усеща вече години наред, а в този случай отново му помага в борбата с ужасния рак.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.