Решението на бъдещия татко Миро разплака певицата Анелия!

0
439

Миро направи нещо удивително за Анелия!

Една от най-нашумелите сватби през последните седмици продължава да приковава вниманието на всички. Миро се ожени, но тепърва започва истинското щастие за него.

Оказва се, че младоженците вече мислят за свой наследник. Според всички информации, Ели е бременна и именно това е натежало най-вече да се стигне до сватба още това лято.

Певецът и половинката му дори вече са избрали кръстницата на своето дете. Това ще бъде фолк дивата Анелия, която е много близка с Миро от поне 10 години.

Анелия хвана букета по време на сватбата на Миро
Анелия хвана букета по време на сватбата на Миро

„Още преди година, когато обсъждахме сватбата му, той ми обеща, че ще ме направи кръстница на бъдещото му дете.“ – споделя с трепет Ани.



Според слуховете, певицата била изключително развълнувана, че ще ѝ окажат такава чест. До този момент тя никога не била изпитвала радостта да бъде кръстница и затова, когато разказвала за решението на Миро, го правела със сълзи на очи.

Говори се, че за Анелия е изключително важен въпросът с кръщенето, понеже преди години Коко Динев си е наложил мнението за кръстник на Ивон. Фолк дивата и до днес съжалявала, че не е дала тази чест на някой свой приятел.

„Тя се разведе, но кръстникът е за цял живот. Затова я боли.“ – разкриват близките ѝ.

Миро и Ели се познават от около десетилетие, но едва сега се решиха на сватба. Твърди се, че поп певецът е виновен за голямото закъсенение, понеже дълго време не е бил готов за сериозно обвързване.

Връзката им е една от най-интересните, тъй като много години двамата успяха да я запазят в тайна. Едва миналата година в България се разбра, че Миро има гадже още от времето на дуета си с Анелия.

Откакто навърши 40 г., Каризмата изглежда доста по-зрял и сега ще има възможност да го докаже вече като баща.

Преди седмици той написа, че за него Анелия е единствената му приятелка в света на шоубизнеса. Дори я нарече сестра. Затова не е чудно, че точно на нея дава голямата чест на кръщенето на бъдещото си бебе.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.