Няма да познаете от какво са тези кюфтета! (топ рецепта само за 30 минути)

0
417

Тези вкусни кюфтета са истинско удоволствие за вкусовите рецептори

Предлагаме ви рецептата за едни чудни и бързи кюфтета, които се басираме, че в началото няма да познаете от какво са направени. И това е добре, защото са наистина различни и оригинални. А какво мезе са само…

кюфтета
Бързи, различни и чудно вкусни кюфтета от крема сирене

Трябват ни четири-пет пакетчета с крема сирене, четири яйца, четири-пет лъжици брашно, сол на вкус, черен пипер на вкус, един жълтък, една лъжица масло.

Уникална е рецептата, защото тези кюфтета от крема сирене стават готови за не повече от половин час. Правят се изключително лесно, както ще видите ей сега.

Цялата работа е тази, че първо трябва добре да намачкаме сиренето крема с вилица, а после да добавим към него черния пипер и солта на вкус.



После разбъркваме него, заедно с вече разбитите яйца и омесваме тесто с помощта на брашното. След това не ни остава друго, освен да започнем да си оформяме кюфтенцата – големината им си е лично наш избор и предпочитание.

Когато кюфтетата са вече готови, нареждаме си ги внимателно в една намазнена тавичка, а отгоре ги намазваме с малко масло и разбития жълтък.

Пъхаме тавата във фурната, където ги оставяме да се изпекат на температура от 200 градуса, докато не видим, че са се зачервили и са замирисали апетитно.

Чудно вкусни и много леки стават тези кюфтета от крема сирене, а и са идеално мезе за различни питиета към трапезата. Особено много си отиват с ледена биричка или бяло вино.

Пожелаваме ви да си ги изядете с огромна наслада и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.