Синът на Тодор Батков избра Ива Софиянска пред…

0
943

Ива Софиянска направи голям бум още преди завръщането си в ефир!

Щерката на бившия столичен кмет успя да натрупа дивиденти още преди да започне отново работа. Ива Софиянска осигури за своята рубрика в „Събуди се“ Тодор Батков – младши.

По-интересното е как синът на известния левскар и адвокат се е съгласил на участие в „Говори с Ива“, при положение че мрази всякакви тв изяви.

Именно това е причината младият богаташ да откаже участие във „ВИП Брадър“. Милионерският син отсвирил Нико Тупарев под предтекст, че не иска да се показва публично.

Тодор Батков - син прие да бъде гост на Ива Софиянска
Тодор Батков – син прие да бъде гост на Ива Софиянска

Сега обаче излиза, че Тодор просто не е имал желание да участва в това риалити. Хонорарът не би могъл да го впечатли, тъй като слуховете отреждат, че той харчи подобни суми само за седмица.



От „ВИП Брадър“ имали намерението да вкарат богаташки син в Къщата, след като експериментът с Джино Бианкалана се получил толкова добре, но ударили на камък при младия Батков.

Новата рубрика на Ива Софиянска му се сторила по-примамлива. Той, разбира се, няма да получи хонорар за участието си, но това надали го вълнува.

Тодор ще трябва да разкаже какво е да си наследник на толкова известен и заможен баща. Дали това му е дало повече в живота дотук, или пък му е взело повече.

Именно в това се състои идеята на рубриката на дъщерята на Стефан Софиянски. Всяка седмица тя ще има за гости деца на известни личности. Самата Ива е дете на такъв човек и това прави идеята още по-интересна.

Говори се, че има и друга причина малкият Тошко да приеме гостуването в рубриката и тя е във водещата. Адвокатският син е заклет ерген и женкар, а от години си падал по Ива Софиянска.

Тук обаче младокът може да удари сериозно на камък, тъй като известната щерка вече е омъжена и има деца. Щастливецът е син на друга известна личност – Васил Божков.

Ива беше 2 години в майчинство, но сега се връща към журналистическата си професия и това предвещава за гости интересни хора в родния ни ефир.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.