Истината за смъртта на Димитър Цонев разтърси цялата страна!

1
12244

Димитър Цонев е можел да бъде още жив, но здравето му е било влошено от външен източник!

Емблемата на новините по БНТ се спомина, но за това има определена причина. Димитър Цонев е бил уморен от щерка си, пише в. „Уикенд“.

Деси Цонева се оказва поводът журналистът да вдигне толкова високо кръвно и да получи инсулт. Двамата са имали скандал в деня преди злощастната случка.

Новинарят не одобрявал решението на дъщеря му да участва във „ВИП Брадър„. През последния месец, преди да почине, телевизионерът направил и невъзможното да убеди наследницата си да не излага фамилията им в ефир, но не срещнал разбиране.

Димитър Цонев се спомина заради Деси
Димитър Цонев се спомина заради Деси

Деси искала много да влезе в Къщата, за да стане по-популярна. Тя от години имала комплекси, че всички я възприемат като детето на Димитър Цонев. Затова видяла във „ВИП Брадър“ възможност да излезе от тази сянка.



Баща ѝ обаче познавал отлично характера ѝ и бил сигурен, че Деси ще предизвика много унизителни за семейството им ситуации. Митко бил убеден, че щерка му ще се напива постоянно в Къщата, което ще изложи него и цялата му рода.

„Все пак да не забравяме, че не само баща ѝ е известен, но и дядо ѝ. С това си участие Деси рискува страшно много.“ – споделят запознати.

Смъртта на Димитър Цонев обаче не разубеждава младата журналистка. Тя продължава да желае с пълна сила участието си в риалити шоуто. Затова утре вечер ще я видим да прекрачва прага на Къщата.

Деси Цонева получи много критики след смъртта на баща си, но не само заради „ВИП Брадър“. Тя не спря да пуска статуси във Фейсбук, дори и когато Митко беше още в болницата.

Именно Деси обяви официално, че татко ѝ е починал. Това шокира мнозина, понеже във времето, в което се предполагаше, че трябва да скърби най-силно, тя се занимаваше със социалната мрежа.

Според „Уикенд“, Димитър Цонев не е понесъл факта, че дъщеря му ще срине целия имидж на фамилията. Когато съпругата му Мариана застанала на страната на дъщеря им, това го довършило и той бил с постоянно високо кръвно от месец.

За пребиваването си в най-известната къща на България Деси Цонева ще получи цели 130 хил. лв.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Е да, ако стане и момиче на повикване, вече наистина ще стане много известна и всички ще знаят за нея. Много по-лесно и естествено можеше да стане и тя известна новинарка като баща си! Поне пътят й беше вече трасиран! Но, и сега не е късно…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.