Йорданка Христова разби щерка си, Ивана е съсипана!

0
2674

Йорданка Христов не позволи на Ивана да стори голяма грешка!

Вече две години Йорданка Христова съжалява горчиво, че е приела предложението на „ВИП Брадър“. Това е и причината да спре дъщеря си от правенето на същата грешка.

Ивана Стоичкова получила много примамливо предложение от риалити шоуто и много искала да го приеме. Майка ѝ обаче се намесила и сделката пропаднала.

Естрадната певица не искала да се шуми повече около семейството ѝ. Освен това специално за Ивана има много какво да се говори, тъй като е известно, че тя харесва жени. Затова така силно Данчето не искала щерка ѝ да участва.

Йорданка Христова не иска Ивана да прави същата грешка като нея
Йорданка Христова не иска Ивана да прави същата грешка като нея

Според слуховете, Йорданка Христова направо забранила на Ивана да влиза в Къщата. Младата дама все пак първоначално не я послушала, но тогава певицата вкарала в употреба тежката си артилерия.



Данчето заявила на дъщеря си, че ако участва в шоуто, повече няма да ѝ помага финансово.

Това стреснало Ивана, която макар и да работи от години, все още разчитала на финансовите възможности на майка си.

Другият аргумент, който Йорданка Христова използвала, за да убеди детето си да не участва във „ВИП Брадър 2016“, е свързан с Люси Дяковска.

Бившата на Фидел Кастро била сигурна, че в Къщата ще разпънат Ивана на кръст заради това, че е отнела гаджето на Людмила.

Както е известно, дъщерята на Данчето имаше връзка с Камелия Веселинова, но това се случи чрез болезнена раздяла на втората с Люси.

Така Ивана Стоичкова отказала предложението и близо 150 бона, което я съсипало. Тя много искала да покаже на България, че не е лошото момиче, за което я считат, но няма да може да го стори в това риалити шоу.

Отдавна се знае, че Йорданка Христова е приела напълно ориентацията на дъщеря си. Това не е причината да не я иска във „ВИП Брадър“. По-скоро се страхувала, че Ивана ще стане жертва на нетолерантните хора вътре, а и отвън.

Припомняме, че Данчето без малко да спечели формата. Тя завърши на втората позиция, но това не стигна да не съжалява, че е участвала.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.