Това, което сториха с Жана Бергендорф, потресе всички!

0
565

Жана Бергендорф получи унижението на живота си!

„ВИП Брадър“ се превръща в кошмар за певицата Жана Бергендорф. Победителката в X Factor 2013 бе унизена и опозорена публично, при това именно благодарение на Големия Брат, видя Topactualno.com.

Още от първата вечер Жана получи уж тайна мисия, в която трябва да манипулира останалите и да ги кара да правят това, което Биг Брадър иска от тях. Този път обаче от продукцията заложиха на изненадата и всъщност поп дивата се превърна от працакващ в прецакан.

Брадърът поиска от Жана Бергендорф тя да направи 5-секундно целуване с един от съквартирантите си, като именно целунатият ще стане номиниран.

Опозориха Жана Бергендорф публично
Опозориха Жана Бергендорф публично

В същото време обаче планът бе публично разкрит на останалите в Къщата, докато певицата беше в Изповедалнята. На тях им бе заръчено при никакви обстоятелства да не целуват Жана.



Така протежето на Саня Армутлиева се озова в изключително унизителна ситуация. Тя преследваше всеки в Къщата, искайки от него целувка по устата. За да не разочароват Биг Брадър пък, всички ѝ отказваха.

Мисията продължава и в момента, но все още е неуспешна за Жана. Тъй като тя не е наясно със задкулисните игри на Големия Брат, унижението за нея е огромно, понеже дори и мъжете не желаят да я целунат.

В социалната мрежа се появиха критики именно към господата вътре. Много зрители недоумяват как така един мъж ще избере да не бъде номиниран за изгонване пред това да целуне красива жена.

„Както и да си говорим, Жана е привлекателна дама. В живота много от тия там биха се избили да се целуват с нея. Това значи, че им пука повече за собствената им сигурност, отколкото да бъдат джентълмени. Не е никак мъжко.“ – пише възмутен зрител.

В отчаянието си Бергендорф се насочи дори към жените в Къщата, но и те не се смилиха над нея. Най-голям беше нейният интерес към Деси Цонева, с която се познават отпреди, но тя буквално избяга от нея.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.