Ефирът се тресе от ужас: Слави Трифонов мина границата!

1
223

Слави Трифонов стори нещо възмутително!

Гаврите на Слави Трифонов и неговия екип с различни известни личности отдавна са факт, но този път обаче от шоуто сякаш минаха границата.

Те си позволиха да се подиграят най-безскрупулно с визията на човек с природен дефект. Става въпрос за Георги Софкин, който е известен с малкия си ръст.

Снощи актьорите на Слави Трифонов осмяха двете риалити шоута “ВИП Брадър” и “Фермата”. Именно в първото участва в момента Жоро, а в неговата роля влезе Иво Сиромахов.

Слави Трифонов се изгаври с този човек
Слави Трифонов се изгаври с този човек

През целия скеч сценаристът, който този път се изявяваше като актьор, не спря да иронизира ръста на шампиона по бадминтон. Всички шеги с него бяха свързани с това, че е нисък, което е доста пошло.“Как може да се подиграват на едно джудже? Георги не е виновен за нищо. Това е някаква природна аномалия, с която е забранено по морал да се подиграваш. Ужас!” – пише форумник.

Останалите личности, които “Шоуто на Слави” осмя снощи, са Ути Бъчваров, Калин Терзийски и Елен Колева. Очевидно идеята на предаването беше да има по двама от “ВИП Брадър” и от “Фермата”.

Писателят бе изигран от Мариан Бачев, актрисата – от Тодор Башиянов, а кулинарят – от Краси Радков.

Най-голямата гавра обаче бе тази с Георги Софкин, който бе така силно подигран за своите 136 см, че много от хората останаха възмутени.

Самият спортист засега не е показал някакви особени комплекси точно от своя ръст, но всичи подозират, че с времето ще се разкрие именно в тази насока.

Това време обаче може да не бъде много дълго, понеже той се превърна в първия номиниран за изгонване. Жана Бергендорф посочи Софкин като единствения, който до момента не ѝ е симпатичен.

В същото време Слави Трифонов се опитва да покачи рейтинга си всячески. Той подписа с Би Ти Ви за още 3 години, но се говори, че от медията са изискали от него много по-високи резултати, отколкото е предоставил през последните сезони.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Софкин знае за своите качества и отдавна е свикнал с тях. Излизането в общественото пространство предполага и негативни както и за всички други атаки. Смятам ,че обратното,незабелязване и заобикаляне, би било неестествено и обидно .

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.