Ударната диета на Петър Димков върши чудеса (Само за 8 дни извайвате тяло на богиня)

1
2476

Ударната диета на Петър Димков върши чудеса

Ударната диета на Петър Димков е невероятна. Този хранителен режим на всепризнатия лечител действа светкавично. Само след осем дни ще изваете тяло на богиня и шанса е на ваша страна, за да задържите желаното тегло. Колкото по-бързо я започнете, толкова по-бързо ще се вталите.

Диетата на Петър Димков върши чудеса
Диетата на Петър Димков върши чудеса

Не се колебайте и не се съмнявайте! Първият ден се хапват само килограм варени картофи, без никакви овкусители. Разделете ги на няколко порции за деня.

През вторият ден на диетата яжте само три кофички кисело мляко. Но условието е без захар или други подсладители.

През третия ден на диетата се приемат сурови плодове или зеленчуци. Ако не можете да ядете сурови зеленчуци, позволява се да се обработват, като ги сварите.



Но непременно да са обелени. Позволеното количество през деня е килограми половина. Разделяте ги също на отделни приема.

Четвъртият ден хранителния режим на Петър Димков позволява да ядете само компоти, заедно с плодовете в тях. Друго всичко е абсолютно забранено.

Допуска се на петия ден само три сварени кокоши яйца. И много вода, която се пие през целия ден.Диетата в шестия ден позволява да си хапвате само половин килограм свежи плодове или зеленчуци.

Отново три кофички с кисело мляко е разрешено на седмия ден. Диетата позволява да ги замените с тиква, печена или варена. От нея може да консумирате в неограничено количество.

Осмият ден е най-критичен. През целия ден е разрешено само да пиете вода, много вода и нищо друго.Ако правите тази диета веднъж на месец или два, ще задържите постигнатото тегло години напред.

Ако искате да свалите повече килограми, трябва да прилагате диетата на Петър Димков четири седмици. Вие решавате на какви интервали ще я правите.

Но през останалото време ограничавайте консумацията на червено месо, захар, тестени изделия, мазнини, хляб, за да изглеждате добре във всеки един момент.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.