Земята се тресе: Древен ритуал отприщва невиждано зло! (Ето кой го събуди)

0
662

Древен ритуал тресе Земята и е на път да я затрие!

Древен ритуал е отприщил невиждано зло. Според мнозина сега се случва изключително важно нещо за бъдещето на човечеството, а ние дори не го подозираме. Древният ритуал протича в момента в Антарктида, който ще промени историята на човечеството.

Всичко започнало преди година в Мека. Край Голямата джамия, при ремонтни дейности е открит артефакт, познат като „устройство, оръжие”. При опит да бъде извадено то произвело „плазмена експлозия” и убило повече от сто човека.

Древният ритуал предизвика плазмена експлозия
Древният ритуал предизвика плазмена експлозия

Опитът след няколко дни да се извади отново на повърхността завършва с убийството на нови 4000 човека. Властите прикриват това с информацията, че жертвите са стъпкани от тълпата.

Но саудитците се свързват с руското правителство и експертите вадят устройството, познато като „Кивота на Гавраил”.



Древен текст, намерен в архивите на църквата „Свети Стефан” в Истанбул казва, че мястото под Мека е „храм, който е използван от ангелите, преди хората да населяват Земята”. Там Архангел Михаил е поставил „предмета”-кутия-ковчег.

Устройството е описано като „най-могъщото оръжие на планетата”. Според древния ритуал на хората им е абсолютно забранено да използват това оръжие, а то е притежание единствено на ангелите.

Мистичната кутия е натоварена на борда на научноизследователски кораб и е закарана в секретна база на Антарктида, при драконовски мерки за сигурност.

Според последната информация руския патриарх Кирил е пристигнал в базата на Белия континент и е започнал серия от ритуали с „Кивота на Гавраил”. Тази е причината и за серията земетресения, които се усещат у нас.

Според анонимен източник патриарха е много близък с Путин. Той е разгадал как да управлява унищожителната сила на Кивота, което го превръща в най-мощното оръжие на планетата.

Патриарх Кирил го е направил с древен ритуал. И така Путин ще стане единствен и могъщ господар на света, щом държи в ръцете си божественото оръжие. Но мнозина се притесняват, че експериментите с небесния дар може да причинят не само невиждани катаклизми, а и да унищожат хората на Земята.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.