„ВИП Брадър“ се тресе: Голяма трагедия за Надя Иванова!

0
420

Надя Иванова изживява голям кошмар, от който измъкване засега няма!

Една от най-красивите, дори може би най-красивата жена във „ВИП Брадър“ – Надя Иванова, носи в себе си лична драма, която трудно може да преживее и все още не успява.

Става въпрос за истинска трагедия, която преобръща живота ѝ. Тя е станала само преди 2 месеца. Затова в момента Надя от „Елит“ изглежда така посърнала и в лошо душевно състояние.

В началото на лятото тв водещата е изгубила най-близкия си човек, своя годеник. Двамата са били лудо влюбени, но нещастието е влязло в техния дом и така всичко е приключило.

Надя Иванова е преживяла голяма трагедия и бяга от нея чрез "ВИП Брадър"
Надя Иванова е преживяла голяма трагедия и бяга от нея чрез „ВИП Брадър“

Смъртта на най-любимия мъж е съсипала Надя Иванова, която все пак се съгласила на участие във „ВИП Брадър“, за да избяга от действителността.



Именно тази лична драма е в основата хубавицата да изглежда по този покъртителен начин. За два месеца тя е отслабнала с повече от 10 кг., което в нейния случай е много опасно, тъй като и преди това беше слаба.

След трагедията Надя почти не се хранела и нямала желание за нищо. Тя дори била близо до анорексията, но я спасили в последния момент.

За последното заслуга има и „ВИП Брадър“, чийто екип не искал да вкарва в Къщата болен участник.

Надя Иванова по принцип е много чувствителна. Тя изживя трудно и края на предишната си връзка. Тогава се раздели с Андрей Арнаудов и това отново я тласна към отслабването.

С всяка година мъката на тв водещата става все по-голяма, защото тя вече е на възраст, в която трябва да има семейство, но различни фактори ѝ пречат.

„Явно и когато си красива жена, пак може над теб да виси опасността от това да останеш стара мома.“ – коментират из интернет.

Последната случка в любовта обаче преляла чашата за Надя от „Елит“. Все пак едно е да скъсаш отношенията си с някого, а съвсем друго Бог да ти го отнеме.

Дано красавицата намери сили да излезе от тази бездна и „ВИП Брадър“ ѝ помогне за това!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.