Жоро Торнев съсипа Слави Трифонов, истината лъсна!

0
1201

Слави Трифонов винаги е бил по-различен от останалите в „Ку-ку“ и „Каналето“!

Жоро Торнев, когото наблюдаваме в момента във „ВИП Брадър“, има причина да не харесва Слави Трифонов. Тя е в разминаванията на двамата относно музиката.

Именно тези разминавания са коствали отделянето на Дългия от другите членове на „Каналето“. Скоро ще станат цели 20 години от тази раздяла, а причината все още е доста неприятна за феновете на предаването.

Всъщност Слави Трифонов е избрал самостоятелния път не защото така му е харесвало, а защото е искал шоуто да наблегне повече на все по-навлизащата в онези години музика, наричана и до днес чалга.

Жоро Торнев разби Слави Трифонов
Жоро Торнев разби Слави Трифонов

Жоро Торнев е известен противник на този стил в музиката. В онези години той е бил режисьор в „Каналето“ и думата му е тежала. Така именно днешният съпруг на Мира Добрева се оказва един от виновниците Слави да напусне.



„Не мога да разбера тази музика и никога няма да я приема. Това е върхът на простотията. В „Каналето“ се оформиха две течения. Едните искаха чалга, другите – не. Разбира се, Слави Трифонов беше от първите и когато разбра, че няма да му се изпълни желанието, напусна.“ – казва днес Жоро.

Дългия бързо успява да навлезе именно в тази музика. Още в първите години от самостоятелната си кариера записва големи хитове като „Едно ферари с цвят червен“ и „Ела, ела“.

До ден-днешен обаче Торнев определя Слави като чалгаджия, недостоен да бъде сред елита. Нещо повече, той го избягва от цели 15 години.

„През годините можех много пъти да заровя томахавката и да се сдобря със Слави, но не го направих. Щях да имам големи дивиденти от това, той е човек с много възможности, но аз предпочетох да работя сам.“ – споделя още режисьорът.

„Каналето“ все пак продължи да съществува дълго време след напускането на Слави Трифонов. Самият шоумен обаче сякаш уби това предаване, след като успя да отмъкне Виктор Калев преди години.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.