Дерзайте, киноманяци: Терминатор се завръща по-як от всякога (ТРЕЙЛЪР)

0
329

Готови ли сте за нови приключения? Имаме нужда от силни усещания, а тези наши емоции ще бъдат задоволени за пореден път от Терминатор: Генезис

Режисьори и сценаристи, култови актьори, начело с Арнолд Шварценегер са подготвили нещо неповторимо за всички киноманяци през 2015 г.

За пореден път доброто и злото ще бъдат изправени едни срещу други.

За пореден път зрителите ще приковат поглед в големия екран, защото нов истински злодей ще ни накара да тръпнем от страх.

Но както винаги, утвърденият Терминатор няма да се изплаши и смело ще се бори до край.



terminator
Арнолд Шварценегер отново е Терминатор

Зрителите ще имат уникалната възможност да се наслаждават на неповторими сценични ефекти, които кинокритиците определят като мащабни и като изключително постижение на техниката.

Трейлърът в YouTube беше качен на 4 декември тази година.

Само за 2 дена трейлърът вече е изгледан от почти 11 милиона потребители.

Така е, защото от 1984 г., преди 30 години, когато се появи първият епизод за Терминатор до сега, зрителите никога не са оставали разочаровани от Арнолд Шварценегер и от екипа актьори, които са му партнирали.

Не случайно Терминатор се превърна в синоним на Арнолд Шварценегер и засенчи останалите роли, които през годините е направил в киното.

terminator-arni
Терминатор Генезис ще държи в напрежение зрителите

Само през 2009 г. Арнолд Шварценегер не беше Терминатор във филма, защото беше щатски Терминатор – губернатор на щата Калифорния.

Затова и четвъртата част  „Терминатор: Спасение“ не можа да постигне никакъв успех.

Но този път петата част на Терминатор – Генезис категорично няма да се провали, още повече ще донесе толкова много приходи, с които ще бъдат покрити загубите от 4-та част.

Но този въпрос не може да вълнува зрителя. Той иска да получи качество и ще го получи.

За това са се погрижили целият снимачен екип, заедно с Арнолд Шварценегер и новите попълнения в актьорския състав като Емилия Кларк и Джейсън Кларк.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.