Краят на Венета Райкова остави всички без думи!

0
851

Венета Райкова сменя изцяло своям имидж, за шок на всичките си почитатели!

„Повече не ме търсете за шоубизнес. Приключих с тази глава от своята кариера и живот. Вече искам да се занимавам само със социални теми – тези, които вълнуват обикновените хора.“ – с тези думи Венета Райкова на практика сложи края на една ера.

От две години Вени не се занимава с клюки и светски хроники, но досега не беше се отричала официално от тях. Тв водещата се зарече повече никога да не бъде в жълтата сфера.

Както знаем, Венета Райкова беше водеща около година на предаването „Дневникът на Венета“, което беше лично продуцирано от нея. То обаче загина по подобие на телевизията, която го излъчваше.

Венета Райкова
Венета Райкова

Сега 42-годишната блондинка работи само като писател на свободна практика. Тя пише книга след книга, а успехите ѝ не закъсняват. И двете ѝ творби досега се радват на голям интерес.



Онова, което направи Венета Райкова известна обаче, е точно скандалното. В продължение на десетилетие тв водещата се ровеше в личния живот на звездите. „Горещо“ беше едно от най-рейтинговите предавания, преди да умре през 2014 г.

Причината за гибелта на това предаване е точно Венета, която го напусна по най-сензационния начин. Още тогава тя заяви, че има желание да се развива в друга насока.

Райкова не само смени своя тв път, но и показа на всички, че вече не иска да работи за друг. Тя се превърна в продуцент и макар да не пожъна успехите, които очакваше, именно това я прави щастлива.

Най-голяма радост обаче ѝ доставя писането на книги. Тя успява да ги издава изключително бързо, което наистина удивява.

Най-удивени, разбира се, са многото фенове на Венета Райкова. Въпреки че е просто тв лице, тя събра доста голям брой почитатели през тези 12 години, в които е известна.

Съпругата на брадъра Тишо е категорична, че би се върнала на екран само заради проект със социална тематика. Дори и тогава обаче не е убедена, че ще приеме, ако това попречи на писането ѝ.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.