Миглена Ангелова отмъщава на Иван Христов по най-долния начин

0
483

Миглена Ангелова смята да получи своето възмездие, но за целта ще замеси трети човек!

Тв водещата Миглена Ангелова все още е бясна на Иван и Андрей. Мадам „Искрено и лично“ има да получава пари от тях, които едва ли някога ще види. Това побърквало Меги от почти 3 години насам.

Както е добре известно, телевизионерката за кратко работеше за двамата продуценти. Това се случи във вече бившата телевизия ТВ7. Фаталната дама на родния ни ефир обаче се задържа при „опосумите“ едва около месец.

И до днес Миглена Ангелова счита за най-голямата гавра в своята кариера именно бързото сваляне на предаването ѝ „Термина 7“. Продуцентите така и не ѝ платили и затова тв водещата все още очаквала близо 20 бона от тях.

Миглена Ангелова си разчиства сметките с Иван Христов по свой си начин
Миглена Ангелова си разчиства сметките с Иван Христов по свой си начин

Иван и Андрей обаче не оставили Миглена без пукната пара просто по свое желание, а защото телевизията прецакала и тях самите. По последни данни двамата имат да получават 1 милион лв. – сума, която ТВ7 им дължи за три предавания.



Така продуцентите решили, че няма как да се разплатят на служителите си, при положение че и на тях не им било платено.

Миглена Ангелова обаче не искала и да чуе тяхната истина. Тя ги обвинявала жестоко, тъй като те ѝ били дали мъжката си дума, че ще работят дълго заедно и ще ѝ плащат редовно.

Тв водещата била с вързани ръце пред съда, защото за да вземе парите си от Иван Христов и Андрей Арнаудов, трябва те двамата да получат своите от телевизията.

Затова Миглена решила да си разчисти сметките както тя си знае. Когато разбрала, че жената на Иван ще участва във „ВИП Брадър 2016“, Ангелова се приготвила за война.

Култовата водеща загатна за това още с влизането на Ирина Тенчева в Къщата. Тогава Меги попита многократно своята колежка как така е в шоуто, при положение че има малко дете.

Атакувайки Ирина, Миглена цели да прободе в сърцето Иван. Дали ще успее, ще се разбере скоро.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.