Истинската причина за развода на Анджелина Джоли и Брад Пит излезе наяве!

0
344

Анджелина Джоли и Брад Пит сложиха точката, след като от поне година са нещастни един с друг!

Да, когато Анджелина Джоли и Брад Пит сключиха официално брак, всички помислиха, че ще бъде до живот. Все пак те го сториха цели 9 години след началото на връзката си, което предполагаше истинска любов.

Получи се обаче обратният ефект. Двете звезди започнаха да се разбират все по-зле след сватбата, което шокира доста хора. Причината донякъде е и в двамата.

Пръв предизвикал това, което се случва днес, Брад Пит. В САЩ се пише, че актьорът започнал все повече да недоволства от този образ, който съпругата му изградила през последните години.

Анджелина Джоли и Брад Пит приключиха своя 11-годишен романс
Анджелина Джоли и Брад Пит приключиха своя 11-годишен романс

Брад останал доста недоволен, че жена му вече не е главно актриса, а нещо друго. Той считал за напълно излишно това, че тя е посланик на ООН. Освен това не му се нравели политическите ѝ дейности, от които изобщо не се интересувал.



„Анджелина Джоли и Брад Пит имаха прекрасна връзка, която обаче се промени с годините. Той се влюби в друга жена, в лошото момиче на Холивуд. Днес Анджи вече е добро момиче и това не се хареса на мъжа ѝ.“ – пишат зад Океана.

Тъй като имат шест деца, актьорът не помислил за развод, а просто почнал да изневерява на половинката си. Според американските медии, само за последната година Брад Пит е имал над 10 любовни авантюри с други жени, далеч по-млади от него и жена му.

Когато узнала какви ги върши съпругът ѝ, Анджелина Джоли първоначално решила да му го върне с изневери на свой ред. Това обаче побърквало Брад и двамата започнали да се карат все по-често.

Говори се, че проблемът помежду им започнал дори още по-рано, когато Анджи си направила мастектомия. Мъжът ѝ не понесъл добре цялата тази публичност, която тя придаде на здравето си тогава.

Припомняме, че за началото на края се загатна миналата година, някъде през пролетта, когато Брад Пит се появи на събитие с насинено лице. Тогава всички медии заподозряха, че той е бил бит от Анджелина Джоли.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.