Голямата любов на Жоро Торнев не е Мира Добрева, а жена от „ВИП Брадър 2016“!

0
1232

Жоро Торнев носи своята любов от над десетилетие, но не може да бъде с нея!

Жоро Торнев и Мира Добрева са сред най-известните светски двойки, но за да станат това, което са, всеки е минал през своя любовен път.

Режисьорът е имал не една или две изгори в своя живот, но жената, точно преди да срещне Мира, е оставила у него най-голяма следа.

Става въпрос за Надя Иванова, която също в момента е във „ВИП Брадър 2016“. Двамата са имали бурен и много страстен романс, но различията във вижданията им накрая са си казали думата.

Жоро Торнев е искал семейство с Надя Иванова
Жоро Торнев е искал семейство с Надя Иванова

По онова време Надя е била твърде млада и е искала да се утвърди в телевизията, преди да създаде семейство. За да не развали фигурата си, хубавицата не си и помисляла да забременява скоро.



Жоро Торнев обаче тогава вече е бил на години и е имал надежда за голямо обвързване. Филмовият и телевизионен режисьор е имал огромното желание най-после да има дете. Като заклет ерген, той желаел това повече от самия брак.

Така се стигнало до раздялата между двамата телевизионери. Жоро бил съсипан с месеци и не искал и да чува за жени. Тогава срещнал Мира Добрева, която била от младите колежки в БНТ.

За разлика от Надя, Мира искала семейство. Новинарката била друг тип жена. Въпреки нейната целеустременост в кариерата, Добрева носела в себе си и типичната женска страна, мечтаеща за уютен дом и деца.

Жоро Торнев все още не бил забравил Надя от „Елит“, но видял у Мира шанса най-накрая да създаде семейство. На него не му се чакало повече и затова грабнал тази възможност.

С годините режисьорът се научил да игнорира Надя от своя ум. Затова в момента в Къщата изобщо не си личи, че двамата са имали бурна връзка навремето.

Парадоксалното е, че когато брюнетката станала готова за дете, тогавашният ѝ възлюбен Андрей Арнаудов пък не искал.

Драмата на Надя продължила и със следващата ѝ връзка, която е нейната последна до този момент. Тя най-после срещнала човека, с когото била готова да изживее живота си, когато той починал внезапно преди два месеца.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.