Жестоко разкритие за Алек Сандър от „ВИП Брадър“ остави всички безмълвни!

0
455

Алек Сандър се оказа един от най-шокиращите Съквартиранти!

Къщата на „ВИП Брадър“ придобива все по-шокиращи измерения. Вече не един или двама са онези, които имат таен живот, който крият от обществеността.

Един от тях се оказва фотомоделът Алек Сандър, който открито обяви, че е разкрепостен по отношение на любовта. Всъщност обаче в САЩ той не заработва само по подиумите и чрез музика.

Младежът изкарвал пари и от предлагане на платени услуги на господа, пише в. „Уикенд“, цитиран от сайта Slava.bg. Настоящият брадър прибирал по 200 долара за един час удоволствия.

Алек Сандър
Алек Сандър

Фотомоделът не крие, че има влечение към мъже. Той не го е обявявал публично, но намекна за това още във визитката си.



Вече доста от Съквартирантите обсъждат ориентацията му. Самият говор на Алек Сандър клони именно в тази насока.

Онова, което е шокиращо обаче, е това, че е получавал пари за практикуването на нещото, което харесва. Дори се предполага, че точно така се е издържал в първите години от пребиваването си в САЩ.

Алек Сандър обяви още в влизането си в Къщата, че в момента има приятелка. И този факт обаче се подлага на съмнение от мнозина. Досега той не е споменал нищо за нея, което буди подозрения.

„Коя жена ще търпи мъжът ѝ да говори и да се държи като нейна приятелка? Цялата тази история изглежда като параван, зад който крие истината.“ – пишат из Facebook.

Говори се, че Алек е измислил този параван, за да не притеснява родителите си. Те се надявали, че синът им един ден ще се ожени и ще има свое поколение. Дори не подозирали какви ги върши Сандър в чужбина.

Въпреки че е доста феминизиран в поведението си, фотомоделът се превърна в една от най-властните личности в Къщата. Това му донесе неголям брой симпатизанти. Затова не изглежда случайно, че Алек Сандър е сред първите номинирани за сезон 2016 на шоуто.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.