Миглена Ангелова срина Рени Нобела, певицата остана без думи!

0
421

Миглена Ангелова разби Рени, след като ѝ наложи контраатака!

Шега с Миглена Ангелова не бива и това се видя тази вечер в живото излъчване на „ВИП Брадър 2916“. Тв водещата се изгаври със своята съквартирантка Рени, видя Topactualno.com.

Фолк певицата опита да провокира Меги, но втората ѝ го върна с лихвите. Нобела попита бившия кадър на Би Ти Ви защо флиртува така явно с Борислав Комсийски, но не получи това, което искаше.

„Аз съм забелязала, че винаги когато на някого му липсват някои неща, почва да подозира тези неща в другите. Рени например е такъв човек. Предполагам, че не е задоволена от мъжете.“ – каза Миглена Ангелова.

Миглена Ангелова срази Рени
Миглена Ангелова срази Рени

Тв водещата срази всеки, който се опита да я злепостави. Меги показа на останалите, че не бива да се занасят с нея, защото това може да ги изгори.



Относно Боби, Миглена бе обвинена във флиртове с него заради масажите, които му направи. Мнозина видяха в това някакво привличане към бизнесмена от нейна страна.

„Аз не флиртувам. Когато харесвам някого, отивам и му казвам „Искаш ли да бъдем заедно?“, или пък му показвам по някакъв начин.“ – разкри още Мис Искрено и лично.

Миглена Ангелова е сред най-силните личности в Къщата. Тя обаче е станала такава благодарение на мъжете в живота си. Както е известно, Меги е преживяла цели четири брака.

„Миглена е без коментар, тя е магьосница в това отношение.“ – каза за нея наскоро Иво Танев.

В крайна сметка Миглена Ангелова остана в шоуто, въпреки че имаше голяма опасност да го напусне, тъй като се озова сред първите номинирани.

Жертвата на зрителския вот стана Алек Сандър. Певецът и фотомодел напусна, без да може да разкрие напълно своята личност.

Що се отнася до Рени, тя получава поредното унижение. Още в самото начало България ѝ лепна прякова Нобела, тъй като мислеше, че Вальо Михов е носител на Нобелова награда.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.