Разкриха шокиращо гадже на Вальо Михов: Виж коя топли леглото му!

0
796

Вальо Михов шокира всички с новата си изгора!

Най-възрастният Съквартирант все още го бива в любовта. Това става ясно от разкритието за новата любов на Вальо Михов.

Оказва се, че футболният бос от известно време е в страстна връзка с пиарката Ива Екимова, твърди читател на Blitz.bg.

Двамата са били видяни в ресторант, където са се държали интимно пред погледа на дъщерята на Ива – Дара. След като на масата пристигнали и други хора обаче, те са се отчуждили умишлено, сякаш за да скрият връзката си.

Вальо Михов в афера с Ива Екимова
Вальо Михов в афера с Ива Екимова

Ива е с 20 год. по-млада от Вальо Михов, но това надали точно сега я притеснява. Тя дълго време търсеше мъж, който да замести Петрозар Филипов, който се подигра с нея, напускайки я заради друга.



Голямата драма на блондинката обаче е отпреди 8 години, когато почина мъжът, чиято фамилия все още носи. Дими от „Сленг“ си отиде след катастрофа и остави Ива вдовица.

Вальо Михов пък наскоро разкри най-интересната си любовна история, поради която най-вероятно е бил вкаран във „ВИП Брадър“. Става въпрос за връзката му с Лили Иванова, която е била кратка, но доста страстна.

В момента 62-годишният Вальо се е отдал на работа и същевременно почивка. Точно това за него е „ВИП Брадър“. Надали Ива Екимова би имала конкуренция за сърцето му в Къщата.

Самата пиарка почти не остава без мъж до себе си. Тя се счита за една от най-влюбчивите дами. Дори по време на своя престой в Къщата залитна по младия Иво Аръков, но той не откликна.

Интересното е, че явно Вальо Михов и Ива Екимова пазят любовта си в тайна. Не е ясно по каква причина, но има вероятност все още да изпробват връзката си и затова да не искат да я афишират.

Валентин Михов е сред най-известните любовчии на България. През леглото му са преминали толкова много жени, че е трудно да бъдат изброени. Дали Ива Екимова ще има основна роля в живота му, предстои да узнаем.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.