Докато е в Къщата, тежък удар връхлетя Жоро Торнев отвън!

0
269

Жоро Торнев ще трябва да отговаря за действията си!

Режисьорът Жоро Торнев няма да може да се измъкне от скандал със Слави Трифонов. Това стана ясно от приближени до Дългия, който бил безкрайно обиден от визитката на мъжа на Мира Добрева при влизането му във „ВИП Брадър“.

Припомняме, че Жоро унизи жестоко творчеството на Слави и го сравни с мазна чалга. Той дори се подигра с песента на шоумена „Едно ферари с цвят червен“. Нещото, което е обидило Дългия най-много.

Слави Трифонов бил решен на всяка цена да отмъсти на Жоро Торнев. Най-добрия начин за това го виждал в гаврите в неговото шоу, заради които се обидиха доста хора.

Жоро Торнев получава отмъщение от Слави
Жоро Торнев получава отмъщение от Слави

Дългия имал намерение да съсипе от подигравки режисьора, като за целта дори можел да намеси и съпругата му. Още не е ясно кой от актьорите му ще влезе в образа на Торнев.



Слави и Жоро са били близки приятели и колеги, преди да се стигне до разцеплението на „Каналето“.

Самият режисьор обясни в началото на „ВИП Брадър“, че са се организирали две групи. Едната, начело с Трифонов, е искала да популяризира в предаването навлизащата тогава чалга. Друга е била против.

Жоро Торнев и до днес ненавижда чалгата. Той се обяви против нея в ефира на Нова ТВ. Забелязва се, че в Къщата избягва да общува с Рени и Емануела, които са фолк певици.

Преди часове тръгна и друг слух, който обаче не е потвърден по никакъв начин. Той е свързан с Мира Добрева, която била изцяло против участието на Жоро в риалити шоуто. Заговори се дори, че тя му е бясна и може да му поиска развод.

Съдейки по профила на Мира във Facebook, надали ще се стигне до раздяла. Тя подкрепя мъжа си, но е факт, че не е искала той да влиза в Къщата. Режисьорът обаче е бил толкова закъсал за пари, че е нямало как да отхвърли предложението на Нико Тупарев.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.