Катастрофа шокира фолк певица

0
343

Красивата фолк певица Александра стана жертва на нещо доста неприятно!

Александра е една от младите и надеждни попфолк изпълнители у нас. Тя е чаровна фолк певица на „Диапазон рекърдс“, но преди дни животът ѝ поднесе изпитание, съобщава „Марица“.

Алекс е била на гости на приятели в Студентски град на столицата и не след дълго узнала, че автомобилът ѝ е откраднат. Хубавицата изпаднала в шок, но все пак намерила сили да съобши за кражбата на властите.

Красивата фолк певица подала жалба в най-близкото РПУ, в която подробно описала колата си. Тя не таяла особени надежди, че крадците ще бъдат намерени, но все пак сторила всичко, което зависело от нея.

Очарователната фолк певица Александра
Очарователната фолк певица Александра

Полицията обаче я изненадала приятно, когато получила обаждане от Районното. Александра отишла да си вземе автомобила, но тогава била връхлетяна от тотален шок.



Колата била цялата потрошена. Нямало и помен от истинския вид на автомобила. Това сюрпризирало неприятно хубавицата.

Оказало се, че веднага след като откраднали автомобила, крадците преживели катастрофа. Състоянието им не е известно, тъй като още не се знае самоличността им.

Алекс нямала Каско, но тъй като застрахователите определили състоянието на леката кола като тотална щета, тя получила немалка сума в банковата си сметка. Освен това продала остатъка на скрап и оттам също взела някой лев.

„Тъкмо започнах да шофирам и ми се случи това. Не знам дали ще си взема нова кола, може това да е някаква поличба, че не трябва да карам.“ – споделя привлекателната фолк певица.

Александра е в попфолка от сравнително скоро, но тя има и друг източник на доходи. Красавицата отскоро продава онлайн мъжки дрехи. Виртуалният ѝ бутик засега се котира доста добре, твърдят негови потребители.

Според запознати, Александра е имала огромно желание да вземе шофьорска книжка и затова сега трудно изживявала случилото се. Тя няма спомен да е оставяла отворени прозорци или отключена врата. Интересното е, че не е чула алармата на колата по време на обира.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.