Голямата драма на Роро от „ВИП Брадър“ излезе наяве!

0
549

Роро от „ВИП Брадър“ носи огромна мъка, която го смазва!

Участникът в тазгодишния „ВИП Брадър“ – Роро, има доста мъчително любовно минало. За това говори най-сериозната му връзка до този момент. Тя е с мъж на име Миро, пише в. „България днес“.

Двамата се запознали още като тийнейджъри и така почнало всичко. Впоследствие на няколко пъти ту се събирали, ту се разделяли.

Веднъж опитали по-сериозна връзка, но тогава краят на любовта им ги връхлетял. По онова време Роро и Миро били съседи в софийския квартал „Лагера“.

Роро Кавалджиев
Роро Кавалджиев

„Може би това, че живееха толкова близко, вместо да ги сближи, ги отдалечи. Бяха много влюбени, но нещо стана тогава с тях.“ – споделят запознати.



Според слуховете, тази нещастна любов променила напълно Роро. Той започнал вече да гледа по-мнително на мъжете и винаги си имал едно наум.

Бившият тв водещ никога не е разкривал своята ориентация, но тя е публична тайна. Някои твърдят, че той е и на двата бряга, но познатите му са категорични, че Роро Кавалджиев харесва и е бил само с мъже.

„Появяват се твърдения, че е „би“, но това не е вярно. Винаги е имало жени около него, но е било чисто приятелско всичко. Него го възбуждат само мъжете.“ – смятат хора, познаващи Роро.

Самият брадър загатна, че си пада по своя пол, още във визитката си з „ВИП Брадър“. Тогава той сподели, че иска да бъде жена.

„Много хора се удивяват, когато разберат, че мъж харесва художествена гимнастика. Аз смятам обаче, че този спорт е прекрасен. В следващия си живот искам да бъда гимнастичка, но в този съм момче.“ – каза Роро в ефира на Нова ТВ.

В къщата на „ВИП Брадър“ засега звездата от бившата ММ сякаш си пада само по един мъж и това е Борислав Комсийски. Боби обаче харесва единствено жени и това прави задачата на Роро много сложна.

Интересното е, че в Къщата имаше и друг мъж от неговия типаж, но двамата не предприеха нищо помежду си. Това беше Алек Сандър, който отпадна преди два дни.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.