Турска рецепта трие бръчките като гума! (Тайната на ханъмите е разкрита)

0
1612

Турска рецепта ни прави млади, опъва лицата без интервенции

Турска рецепта изтрива бръчките като с гума. Рецептата е била известна на ханъмите и досега е била пазена в тайна. Но сега секретът вече е разкрит и всяка една жена, която държи на външността си може дай се наслади. И да забрави за скъпите козметични препарати, за които дава луди пари.

Турска рецепта за красота ни прави млади
Турска рецепта за красота ни прави млади

Бръчките изчезват с тази турска рецепта, която се е доказала своята ефективност през годините и дори през столетията.

Рецептата е станала хит при южните ни съседи. И много от жените на изток са се възползвали от тази фантастична и уникална рецепта, която ни прави с десетилетия по-млади.

Бръчките на лицето вече ги няма и то само след няколко процедури и на всичкото отгоре се избягвате от тях напред във времето.



Защото не всяка жена, която държи на външния си вид може да се възползва от достиженията на световната козметика. А и с този еликсир това вече не е необходимо.

Съставките на уникалния еликсир са по джоба на всеки. За целта се смесват три лъжички сода за хляб, една лъжичка мед,една лъжичка витамин Е, четвърт лъжичка канела и четири лъжички сметана или мляко. Всичко това се смесва до получаване на хомогенна смес.

Ако е по-рядка се прибавят малко повече сода за хляб. Маската се намесва на предварително почистено лице и шия, като се пазят зоните на очите и устата.

След което се оставя да изсъхне, капо я оставяме да стои на лицето ни около двадесетина минути.После я почистваме с тампон с вода. Ефектът се получава веднага след около три-четири процедури. Турската рецепта се прави два пътни в седмицата, а ефекта е умопомрачителен.

Тези, които имат чувствителна кожа могат да заменят някоя от съставките. За целта вместо хлебна сода се прибавя към сместа яйчен жълтък. Дори и това да стане по този начин, тайната рецепта на ханъмите ще ви изненада със своя невероятен и бърз резултат.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.