Алена: През тази седмица всичко се обръща за тези четири зодии (IV част)

0
284

Докато за някои представители на зодиака Алена вещае безоблачни дни, то други ще са изправени пред сериозни затруднения

Третата част можете да прочетете ТУК.

Според видната астроложка Светлана Тилкова – Алена през оставащите дни до края на месеца за четири от зодиакалните знаци всичко ще се обърка.

Дали вашият зодиакален знак влиза в тази група, можете да проверите сами в прогнозата на Алена в следващите редове:

КОЗИРОГ



Ако съумеете да се успокоите и да приемате нещата такива, каквито са, то при всички положения случващото се през следващите дни ще е във ваша полза. Не забравяйте, че най-важното е да съумеете да запазите спокойствие. Не се опитвайте да управлявате процесите, които така или иначе не зависят от вас. За вас идните дни са изключително благоприятни. Вземете решение към какво да насочите усилията си.

Алена
Докато за някои представители на зодиака Алена вещае безоблачни дни, то други ще са изправени пред сериозни затруднения

ВОДОЛЕЙ

През идните дни бъдете много внимателни и помислете хубаво преди да поискате от някого нещо. В четвъртък и петък не вярвайте на всеки, който ви дава красиви обещания, тъй като има голям риск да не ги спази. Алена съветва да заложите на сигурността през следващите дни като не давате пари на заем и не слагате подписа си под важни документи. Оставете важните дела за някой от дните по-нататък, за да не се окаже, че сте подписали неизгодна сделка.

РИБИ
Без оглед на това дали ще се съобразите или ще решите да окажете съпротивление на звездните влияния, те ще се случват. Очертават де големи възможности за онези от вас, които са претоварени с ангажименти, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.