Бомба: „Оправиха“ Емануела в Къщата!

0
390

Емануела се оказа най-интересният персонаж в шоуто „ВИП Брадър“!

Шокиращо или не, мисията на Емануела и Боби се превърна в истина. За няколко дни двамата наистина станаха много близки, което изненада дори и тях самите.

Последната вест от Къщата гласи, че новоизлюпената двойка даже се е престрашила да консумира любовта си. Това счупва близо 10-годишен рекорд от без физическа любов във „ВИП Брадър“.

Най-интересното е, че Борислав Комсийски и Емануела са успели да заблудят дори и самия Биг Брадър. Двамата са използвали завивките, с които спят, за да скрият самия си акт.

Борислав се обяснява в любов на Емануела, преди да я награби
Борислав се обяснява в любов на Емануела, преди да я награби

Там, под завивките, по всяка вероятност е станала „белята“, тъй като със сигурност е имало движения на новите влюбени, както и леки звуци, а даже самият Голям Брат не може да го потвърди.



Емануела, като истинска дама, е скрила голотата си. Боби пък по принцип прави впечатление на по-сдържан и със сигурност също не е искал да показва пред всички как прави любов.

Припомняме, че фолк дивата и безнесменът се запознаха в Къщата, като още от самото начало те трябваше да играят двойка в живота. С това се цели да заблудят Съквартирантите, за да спечелят мисията и така да осигурят по-голям бюджет за идната седмица.

Емануела е свикнала с любовната игра пред камера. Преди 3 години тя спретна цяла сватба в друго риалити – „Къртицата“. Бракът ѝ с Никола обаче продължи едва 6 месеца.

За Борислав подобна публична тръпка е чужда. Той е може би най-малко известният човек в Къщата. Единственото, с което хората го бяха чували, е победата му в класация за най-желан ерген.

С действията си под чаршафите Боби и Емануела все пак може би ще спасят мисията и ще избегнат попадането в Лудницата. Всичко се е разиграло пред останалите спящи съквартиранти, което дава надежди за успеха на поставената задача.

Проблемът обаче е за новата двойка, понеже тя сякаш вече не е в мисия, а в реалността. Дали Биг Брадър ще тълкува подобно поведение като изрядно спрямо поставените изисквания, предстои да разберем.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.