Жана Бергендорф зашлеви звучен шамар на Андреа!

0
442

Жана Бергендорф разби една от попфолк изпълнителките!

Звездата на настоящия „ВИП Брадър“ – Жана Бергендорф, нанесе мощен удар на фолк дивата Андреа. Победителката от X Factor 2013 си позволи да намекне, че половинката на Кобрата не е с особено голям талант в пеенето.

Това се случи по време на разговор в Къщата с друга фолк певица – Емануела. В опита си да се сближи с нея или пък просто от честност, Жана сподели на изпълнителката на „Пайнер“, че много харесва блендата ѝ. В следващия миг запя песен на Андреа, за да покаже какво не ѝ харесва.

Самата Емануела не възрази на гаврата с колежката си от попфолка, тъй като гаджето на Кубрат Пулев вече не е част от компанията на Митко Димитров. Това явно дава всички морални права на останалите певици във фирмата да се подиграват с нея както пожелаят.

Жана Бергендорф се изгаври с Андреа
Жана Бергендорф се изгаври с Андреа

Интересното е, че Жана Бергендорф не пее чалга, нито пък слуша, но се оказа доста вещ познавач на този вид музика. Певицата често си припява подобни парчета, което изненадва зрителите до момента.



Емануела пък намери поне една жена на своя страна вътре. Всички останали се държат доста пренебрежително с нея. Най-неприятното обаче е, че я обсъждат зад гърба ѝ.

Още не е ясно как евентуално ще реагира Андреа на удара от Жана. Ако все пак реши да отвърне по някакъв начин, може би ще използва темата с наркотиците.

Все повече хора считат, че поведението на Жана Бергендорф в Къщата е плод на липсата на някаква зависимост. Затова певицата не може да се държи адекватно и често изпада в крайности.

„Ясно е, че това момиче се намира в абстиненция. Просто не може да се държиш така. Тя плаче за абсолютни глупости, а в следващия миг се смее. Жалко, защото има голям талант, но е тръгнала по лош път.“ – коментират в интернет.

Счита се, че Жана Бергендорф е влязла в Къщата с цел изчистване на имидж. Засега обаче задачата ѝ изгежда с проблематичен успех.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.