Шокиращ удар унищожи достойнството на Гери-Никол!

0
363

Гери-Никол получи жесток шамар в лицето си!

Красавицата и любимка на всички тийнейджъри – Гери-Никол Георгиева, бе унизена по брутален начин от новата фолк фурия Лорена. Малката чаровница получи удар, за който не е и предполагала.

Родената с името Лора певица реши да принизи звездата от X Factor 2014, отъждествявайки я с чалга изпълител. Според фолк певицата, Гери-Никол и Криско са сред онези хип-хоп творци, които вече клонят към чалагата.

Това стана ясно от изявлението на Лорена в „Часът на Милен Цветков“. Когато водещият я запита защо влиза в попфолка, при положение че той замира, а на мода вече е хип-хопът, певицата опроверга това с примери като Гери-Никол и Криско.

Лорена унизи жестоко Гери-Никол
Лорена унизи жестоко Гери-Никол

Лорена е на 31 г., но чак сега се реши да започне кариера в попфолка. До този момент тя е работила само по заведения и не е била на голямата сцена. След като кръчмата, в която се е подвизавала 7 години фалира обаче, тя започва да търси друг път в живота си.



Лорена решава да влезе в попфолк гилдията благодарение на една от големите звезди в нея – Галена. Двете са изключително близки още от гимназиалните си години. Това се оказва важен момент в случая.

Гери-Никол пък от ден на ден доказва, че има все повече и повече неприятели сред колегите си в областта на музиката. Варненското девойче постоянно е подигравано от знайни и незнайки изпълнители, което надали му се нрави.

Гери-Никол бе унизена и от БГ радио наскоро. Преди няколко месеца тя така и не получи награда от там, въпреки че песните ѝ са сред най-популярните, които се въртят по станцията.

Според всички слухове, 18-годишната R&B дива не е долюбвана от своите колеги не само заради провокативния си и скандален имидж, но и заради своето потекло. Тя има солидно финансово семейство зад гърба си,  благодарение на което стартира кариерата си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.