Казваме сбогом на „Двама мъже и половина“ завинаги!

0
389

Култовият американски сериал „Двама мъже и половина“ завинаги ще слезе от екран след броени дни

Един от най-обичаните от всички поколения от цял свят сериали е „Двама мъже и половина“. Култовата роля на Чичо Чарли, в образа Чарли Шийн, неговият брат-неудачник Алън (Джон Крайър) и неговият син Джейк (Ангъс Джоунс), завинаги ще останат в сърцата на всички любители на американските сериали.

Но наближава момента, в който всички ще кажем сбогом на „Двама мъже и половина“. Тази сърцераздирателна раздяла ще стане точно на 19 февруари 2015 г., когато ще бъде излъчен последният епизод от тази поредица по телевизия CBS, разкри новината Вести. Тази серия е 262 по ред и продължителността й е един час.

film
„Двама мъже и половина“ – един от най-обичаните сериали

Екипът на „Двама мъже и половина“ се сменяше през годините. Повече от 10 милиона зрители обаче съпреживяваха съдбите на героите на тази култова поредица. Стотици хиляди по света не се примириха със смяната на Чичо Чарли и включването в новите сезони на Аштър Къчър, който пресъздаваше на екран ролята на Уолдън Шмид. Но въпреки всичко интересът към този популярен ситиком остана почти непроменен.

Първият епизод на невероятния със своя хумор и интересни ситуации сериал бе излъчен през 2003 г. От този момент нататък зрителите по целия свят започнаха да съпреживяват случващото се с милиардера Чичо Чарли, който прибира от милосърдие своя брат, който току що се е развел със съпругата си и неговият син Джейк.



През 2011 г. след грандиозен скандал между Чарли Шийн, който все по-често се явявал на снимачната площадка в нетрезво състояние или под влиянието на наркотици, и продуцентите от „Уорнър Брос“, се наложи екипът да „убие“ в деветия сезон култовият герой Чичо Чарли и неговото място да заеме Аштън Къчър.

Освен проблемите с Чарли Шийн, екипът на „Двама мъже и половина“ бе напуснат и от Ангъс Джоун, който изигра ролята на Джейк. Той откри новото си амплоа като силно привлечен от принципите на религията. Ангъс открито си позволяваше да критикува пиперливото чувство на хумор в сериала, което не се понрави на създателите на филма.

За всички любители на „Двама мъже и половина“ остава очакването на последните серии от прочутия ситиком и лебедовата му песен, която ще бъде изпълнена на 19 февруари 2015 г.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.