Явор Бахаров унизи жестоко Жана: Бил съм със супер мацки, как да бъда с тази

0
320

Явор Бахаров нанесе на Жана Бергендорф удар, който тя ще помни може би вечно!

Певицата Жана Бергендорф се оказа в много конфузна ситуация. Мъжът, когото харесва – Явор Бахаров, я разби публично, видя Topacutalno.com.

Актьорът заяви в прав текст пред Емануела, че не я харесва по никакъв начин нито външно, нито пък като характер. Така той даде да се разбере, че любовен романс помежду им е невъзможен.

„Аз съм бил със супер мацки, как да бъда с Жана?! Дори да приемем, че външността няма значение, никога не бих бил с такава неуравновесена жена. Тя е на 31 г., а спи с плюшено мече. Познавам много 30-годишни жени, не се държат така.“ – сподели Явор Бахаров пред фолк дивата.

Явор Бахаров довърши Жана Бергендорф
Явор Бахаров довърши Жана Бергендорф

Малко преди това той я унизи жестоко и на тема визия. В една от мисиите на Биг Брадър стана ясно, че звездата от „Стъклен дом“ не си пада изобщо по начина, по който изглежда Жана Бергендорф.



На въпрос на Големия Брат кое от тялото на певицата най-много му харесва, Явор отговори с „нищо“. Това накара Жана да се почувства много зле.

Актьорът каза истинските си чувства към поп дивата и в лицето й още в самото начало на нейната атака. Той я помоли да не го закача и ако той прецени, ще действа.

„Не ме налазвай! Ако аз реша, сам ще те налазя.“ – бяха думите на Явор.

Той се оплака на няколко пъти и от това, че трябва да спи с изпълнителката на „Самурай“ в едно легло. Според него, тя му давала ясни сигнали да се натискат, което не го оставяло да спи.

„Всички знаем, че когато спим с някого в едно легло, лекичко се пробваш. Аз я усетих, че се пробва, но тя отрича, а съм сигурен, че го прави.“ – смята Бахаров.

Една от тези супер мацки, за които той говори, е Луиза Григорова, с която се запозна по време на снимките на „Стъклен дом“.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.