Иван и Андрей са в ступор: Невена Цонева ги срази!

0
486

Невена Цонева накара Иван и Андрей да се почувстват много зле!

Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов получиха неприятна изненада от певицата Невена Цонева. Тя е бременна, но успя някак да скрие това от предаването „Папараци“.

Това стана причина Андрей и Иван да съжаляват горчиво, че екипът им не е успял да осигури тази невероятна новина, а тя стана ясна от „Шоуто на Слави“.

Продуцентите на „Папараци“ дори смъмрили подчинените си да си отварят очите по-добре, защото са изтървали страшен хит.

Невена Цонева срази Иван и Андрей
Невена Цонева срази Иван и Андрей

Самата Невена Цонева обаче има голяма вина за това, тъй като е направила всичко по силите си да скрие бременността си. Желанието е било и на двамата с Венко.



Поп дивата дори се появяваше публично допреди няколко месеца, преди коремчето ѝ да набъбне прекалено. Така тя още повече шокира обществеността, когато се разбра, че е родила преди дни.

В „Папараци“ вече свикнаха да разкриват бременностите на извяестните дами. Така беше и с Емилия, и с Галена, а тази вечер ще видим и че Джина Стоева чака бебе.

Затова са възприели толкова тежко, че бременността на Невена им е избягала от полезрението. Нещо, което остава като черна точка за тях.

Невена Цонева е сред най-харесваните звезди у нас. През годините тя направи някаква харизма около себе си, която й осигурява много почитатели.

Любовта й с Венелин Венков от „Ку-ку бенд“ също допринася за това. Двамата са двойка от цели 8 години и най-после имат дете.

Певицата и барабанистът все още нямат брак и не се знае дали някога ще имат. Венко вече има развод зад гърба си и се говори, че това го спира да се венчае отново.

Той имал комплекси, че може нещата между него и Невена да се объркат веднага щом минат под венчилото. Певицата обаче вече е на 30 г. и се мълви, че много искала да се види като булка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.