Разкриха повече от шокираща любовница на Слави Трифонов!

0
515

Слави Трифонов отдавна има влечение към фолк певиците, но този път всички са смаяни!

Шоуменът и прочут тв водещ Слави Трифонов е имал заигравка в миналото със звездата на настоящия „ВИП Брадър“ Емануела, съобщи Pik.bg.

Това се е случило в началото на века, когато певицата не е била още известна. Тя си паднала по Дългия от екрана, намирайки го за привлекателен мъж.

Първоначално Емануела станала фенка на Слави Трифонов и шоуто му, но впоследствие намерила начин да се домогне до личното му пространство.

Емануела е една от изгорите на Слави Трифонов
Емануела е една от изгорите на Слави Трифонов

Твърди се, че едва 20-годишната бъдеща фолк дива е започнала своя романс с шоумена след свое присъствие в публиката. Тя толкова много искала да се запознае с него, че потъпкала всички общоприети принципи, но успяла да му привлече вниманието.



Брюнетката обаче не успяла да спечели сърцето на Слави Трифонов. Тя се задоволила просто с лека авантюра с него, тъй като по онова време продуцентът още страдал жестоко за Маги Ангелова.

Както е известно, варненската психоложка е най-голямата тръпка в живота на плевенски шоумен. Двамата изживяха много бурен романс в края на миналия век, който обаче завърши катастрофално.

Въпреки всичките си последвали връзки – с Галя от „Сатен“, Александра Раева, Мартина Огнянова и др., Слави Трифонов така и не превъзмогнал Магдалена.

Според слуховете, Дългия обикнал Маги заради нейния интелект. И до днес той не може да срещне жена, която да бъде едновременно и красива, и умна. Психоложката обаче е точно такава и затова певецът страдал за нея от години.

Емануела пък бързо забравила за него, след като в живота й навлязъл попфолкът. Тя започнала да излиза с много богати и известни мъже, с което си доказала пред себе си, че Слави е изгубил от раздялата им, а не тя.

Трифонов и певицата днес не поддържали никакъв контакт. Двамата дори не се чували.

Припомняме, че това е поредната фолк дива, с която Слави е бил свързван. Преди той е бил замесван с имената на Глория, Соня Немска, Емилия и др.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.