Бомба: Стана ясна заплатата на Гена Трайкова, вижте колко прибира на месец!

0
206

Гена Трайкова предизвиква масово завистливи погледи, след като се разбра, че е много богата!

Чаровницата на Би Ти Ви Гена Трайкова се оказа най-скъпоплатената журналистка в медията. Русокосата новинарка се разписва срещу 4800 лв. месечно, съобщава Blitz.bg.

От всички журналисти единствено Венелин Петков се предполага, че прибира повече. Сред жените обаче Гена няма равна.

Тази сума обаче почти се удвоява, тъй като блондинката участва в още много проекти на медията. Тя взима изключително дейно участие в „bTV репортерите“, където го раздава като продуцент, автор или редактор.

Гена Трайкова
Гена Трайкова

Високото възнаграждение на Гена Трайкова пораждало напрежение сред колегите й в Би Ти Ви. Повечето от тях откровено й завиждали, защото считали, че не заслужава чак такива пари.



Ръководството на тв медията обяснявало високата й заплата с големия й стаж там. Гена е един от първите кадри на БТВ и за 16 години нито веднъж не си помисли да предаде телевизията.

Това се оценявало много високо от началниците й и затова те й вдигали периодично заплата. Освен това непрестанно я толерирали като номер едно сред жените в медията.

Най-бясна от всичко това била Виктория Петрова, която се имала също за достатъчно стар кадър, за да печели равностойно на Гена Трайкова.

Вики в момента била на нож с колежката си. Двете се подминавали по коридорите, без дори да се поглеждат.

Гена Трейкова го играеше втора цигулка в БТВ дълго време, но след напускането на Ани Салич и Ани Цолова, блондинката стана абсолютен лидер в телевизията.

Из журналистическите среди се мълви, че поради липсата на деца в живота си, Гена е успяла да задели голяма сума пари, която пази в банка. Говори се, че тя е от порядъка на 100 хил. лв.

Финансовото състояние на Трайкова е повече от добро. Би Ти Ви е напът да я превърне в истински богаташ.

Въпреки това, тя все още не изпитвала пълно щастие, защото нямала с кого да сподели многото си пари.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.