Българска топ астроложка: Очаква ни огромна промяна, идва велик водач (Виж кога)

1
634

Българска топ астроложка прогнозира положителна промяна за родината ни

Българска топ астроложка предрича тотална промяна и идването на велики водачи. Но това няма да се случи тази или следващата година. Според астроложката Лада Дунчева, това ще стане реалност едва през 2020 година.

Българската топ астроложка вещае промяна за България
Българската топ астроложка вещае промяна за България

България я очакват огромни промени. Ние сме под знака на Козирог, което ни прави оцеляващи, проспериращи, упорити и устойчиви. Козирогът е кармичен знак, управляван от Сатурн, планетата на тежките изпитания.

Според Дънов и Слава Севрюкова ние убиваме и прогонваме богомилите. Те са носили светлина, просперитет, модерни знания и науки, модерни теории за развитието на обществото, за равноправието на жените и мъжете.

Но след като ние сме ги прогонили те отиват в Европа и там пренасят модерното си ново учение, което поощрява развитието на науката, изкуството и големите имена на Ренесанса.



Заради което изкупуваме карма, но сега изпитанието вече е към края си, твърди бг астроложката. Скоро двете кралски планети Сатурн и Юпитер се обединяват с Плутон.

Тя е планетата на тоталната промяна и трансформация и то в нашия знак на Козирог. Което показва, че до две-три години или през 2020 година, България я очаква пълна трансформация.

Ще има промени както в управлението на страната, така и в държавните структури. „Смята се, че при това разположение на планетите идват велики владетели”, твърди Лада Дунчева.

За нея това е знак, че България ще бъде ръководена от много духовни водачи, мъдреци и изобщо хора от различно, на сегашното, тесто.
Науката и изкуството ще достигнат неподозирани размери. България има всички шансове да се превърне в духовен център на Европа, а народа ни очаква още малко трудности и изпитания.

Според българската астроложка времето от септември 2016 до октомври 2017 година промяна към добро, късмет и просперитет ще имат въздушните знаци-Водолей, Близнаци и Везни.

2020 година ще е много повратна и за страните в света.Ще се променят държавните структури във всички държави. „Преди да се стигне до прочистването, проблемите ще се задълбочат”, категорична е гадателката.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. откакто чета за това предсказание /на С.Севрюкова и богомилите /беше 16до 17 год,а сега до 20,е дали ще дойде Неволята за българите!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.