Ето го сина на Димитър Рачков! (СНИМКИ)

0
585

Димитър Рачков не обича да излага личния си свят на показ, но бившата му го направи!

Комикът Димитър Рачков има едно дете до този момент и то носи неговото име. Малкият Митко дълго време бе пазен от публичното пространство, но дойде време това да се промени.

Промяната идва главно заради попрището, на което 10-годишното момче се развива. Това е именно актьорството.

Подобно на баща си, Димитър – младши също има талант в театъра. Той се изявява в представления от няколко години и има голям талант, твърди майка му.

Именно Христина Апостолова е тази, която първа реши да открехне вратата за своя син. За разлика от Димитър Рачков, Хриси не се страхува да показва малкия Митко пред хората.



Припомняме, че актьорът и бившата му жена се разделиха преди повече от 8 години. Тогава детето им беше още в яслата. То остана за отглеждане при майка си, но Рачков идва да го вижда много често.

Причината за раздялата между тях беше изневярата на Христина. Тя се залюби с продуцента Евтим Милошев и остави бащата на детето си.

Болката и обидата у Димитър Рачков са големи и до днес. Той избягва бившата си по всякакъв начин. Наскоро се разбра, че комикът е отказал роля в хита „Откраднат живот“ само защото сценарист там е Хриси.

Мария Игнатова е тази, която буквално спаси Рачков от самотата и мъката. Връзката му с блондинката го вдигна отново на крака и той пак стана познатия шегаджия.

Христина Апостолова обаче доказа, че това за нея не е била обикновена изневяра. Тя и до днес е с Евтим Милошев, от когото има 5-годишен син.

Дали Димитър Рачков – младши ще достигне известността на баща си един ден, остава да разберем след десетина години. Сега можем само да му го пожелаем.

Вижте малчугана, който прилича и на двамата си родители!

Димитър Рачков с майка си
Димитър Рачков с майка си
Тук е на представление
Тук е на представление

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.