Лора Крумова взриви обществеността с признанието си!

0
288

Лора Крумова шокира всички, никой не очакваше истината за нея!

Журналистката Лора Крумова направи изненадващо признание. Пред камерите на Нова ТВ, специално за колегата си Мон Дьо, тя разкри, че по-добрият родител на детето им е мъжът й Сотир.

„Той беше този, който повече искаше да имаме дете. Аз се колебаех дали мога да бъда майка. Това обаче се оказа най-голямата радост за мен. И досега той е човекът с по-изразен майчински инстинкт.“ – сподели Лора.

Водещата на „Комбина“ разкри също, че през живота си е нямала късмет с мъжете. Всички са й създавали трудности. Сотир е сложил точката на тези странни нейни връзки.

Лора Крумова
Лора Крумова

В интернет обаче мнозина се чудят на това, че мъжът на Лора Крумова е по-добра майка от нея. Очевидно той се грижи за сина им през повечето време.



Страховете на журналистката от забременяване са били свързани главно с фигурата й. Тя от години имала комплекси, че е дебела, а една бременност е щяла да я направи огромна, смятала тя.

„Мислех, че лесно ще родя, защото имам едра структура. Оказа се обаче, че не е толкова лесно. Раждането беше дълго.“ – каза блондинката.

Както личи и от изказванията й, тя все още е луда по Сотир и се радва на хармонията с нея. Двамата се запознаха малко преди да имат дете.

Запознати твърдят отдавна, че Лора Крумова по принцип си падала по лошите момчета. Тя обичала да ходи на странни места и да си вдига адреналина.

В един миг обаче годините я накарали да осъзнае, че този начин на живот няма да й донесе вечно щастие, а то ще дойде само с формирането на семейство.

Екранната половинка на Галя Щърбева днес е категорична, че няма по-добро за човек от това да има любов в живота си. Дори телевизията, където Лора се развива успешно от години, не може да се сравни със семейния уют.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.