Емануела взима скалпа на още един човек в Къщата: Виж кой е той!

0
246

Емануела смята да се разправи с всеки един, който я изкарва лека жена!

Певицата на „Пайнер“ Емануела е бясна от приказките по неин адрес, които се носят в Къщата. Затова тя смята да си потърси правата в съда след края на шоуто „ВИП Брадър“.

Тъй като фолк дивата може да излиза за участие, тя е наясно с много от нещата, които останалите вътре са избълвали относно нея. Изключително разочарована е останала от това, което Глория Петкова изрече зад гърба й.

Фотомоделът заяви, че е чувала от майка си, която е приятелка с майката на Емануела, как изпълнителката на „Трий ме“ се продавала за пари. Според Глория, съвсем реално било фолк дивата да взима суми за изпълняване на определени услуги, различни от пеенето.

Глория Петкова ще си изпати за думите си за Емануела
Глория Петкова ще си изпати за думите си за Емануела

24-годишната хубавица го каза в отсъствието на Емануела и опита да се застрахова, че само е чувала за подобни неща, но надали ще й се размине.



Пайнерката останала потресена и възнамерявала да изправи Глория пред съда, където да я застави да защити твърдението си. Ако загуби, младата красавица ще трябва да се раздели с част от хонорара, който ще получи от шоуто.

Това ще бъде вторият удар на Емануела в съдебната зала. Бившата на Димитър Динев има намерение да си потърси правата и от Ути Бъчваров, който я нарече „косатка“ и я определи за много алчна жена.

Самата фолк дива трудно понася приказките по свой адрес в Къщата. Мнозина побързаха да я заклеймят като простовата и меркантилна дама само защото е чалга певица.

Сред първите такива беше Кака Лара, която даже разказа неверни факти за Емануела. Един от тях дори предизвика насмешка, защото твърдеше, че певицата е родила първия си син на 14-годишна възраст. Истината е, че е била на 19 г.

Няма съмнение, че Емануела е сред фаворитите за спечелване на целия формат. Може би заради това повечето хора в Къщата побързаха да я нападнат, макар и зад гърба й. Тя дори получи номинация още при първия шанс за това.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.