Мира Добрева шокира всички: Ще износя още едно дете!

0
507

Мира Добрева направи най-изненадващото признание, за което някой някога е предполагал!

Тв водещата и бивша новинарка Мира Добрева взриви ефира с признание. Русокосата хубавица всъщност има намерение да износи в утробата си още едно бебе.

Само че този път журналистката иска да бъде сурогатна майка. Нейната мечта е да износи детето на най-добрата си приятелка.

Все още не може да се каже дали мъжът й Жоро Торнев би бил съгласен на подобно нещо. Все пак на никой мъж няма да му бъде приятно жена му да носи чуждо бебе.

Мира Добрева
Мира Добрева

Дори се предполага, че част от хонорара на режисьора от „ВИП Брадър“ може да отиде именно за сбъдване на мечтата на Мира Добрева. Нещо, което би шокирало още повече обществеността.



Вече не е тайна, че журналистката не е искала мъжът й да влиза в Къщата и дори го умолявала да не го прави. Той обаче бил много закъсал за пари и решил да рискува.

Двамата са семейство от десетина години. Мира има дъщеря от първия си брак, а от Жоро има син.

Въпреки че е износила две деца досега, тв водещата няма намерение да спира дотук. Нейната мечта може би е продиктувана от това, че иска да направи нещо добро.

Мира винаги се е отличавала от останалите си колежки. Тя е журналистката с най-висока класа и показва най-широко сърце.

Дори наскоро разкри история, в която не е публикувала хитов материал само защото е бил заснет без знанието на главния герой.

Интересна подробност е, че в България родилката се води за законната майка на детето до настъпване на промяна. Тоест, ако една сурогатна майка предяви желание да го задържи, държавата застава зад нея, въпреки че генетично то е на друга жена.

Мира Добрева обаче едва ли ще има претенции да остане майка. Нейното желание е по-скоро да направи доро дело.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.