Явор Бахаров сразен от собствения си брат след „ВИП Брадър“

0
418

Явор Бахаров получи нов коварен удар, след като напусна най-известното риалити шоу!

Актьорът Явор Бахаров, който се опита да се изгаври с Биг Брадър, но всъщност се изгавриха с него, продължава да търпи удари по своята чест. Този път такъв дойде от собствения му брат.

Захари Бахаров, който е баткото в семейството, не само бил ядосан на Явор, но и възмутен от това, което малкото му братче сътвори в петък вечер.

Звездата от от Love.net не можел да повярва, че брат му е изпуснал с лека ръка толкова много пари. Освен това бил шокиран от поведението му спрямо шоуто.

Явор Бахаров получи удар и от брат си
Явор Бахаров получи удар и от брат си

Захари се кълнял пред всички, че никога не би одобрил едно изнудване, било то и в полза на свой роднина. Именно затова не се отзовал на поканата от предаването да защитава Явор Бахаров.



Дори се говори, че двамата братя се чули по телефона веднага след фиаското в петък. Захари здраво нахокал Явор за действията му и се е стигнало дори до скандал между тях.

Малкият Бахаров сякаш вече осъзнава грешката си, защото още на следващата сутрин се появи по Нова ТВ доста смирен и ненападателен – различен от това, което видяхме при излизането му от Къщата.

Твърди се, че актьорът няма да получи нито стотинка от „ВИП Брадър“. От шоуто успяха да го изиграят той самият да наруши договора, което ще бъде и основният им аргумент в съда.

Както стана известно, Явор Бахаров реши да задвижи клауза в договора си, според която може да напусне Къщата след 21-вия ден в нея. Това обаче се оказа непосилна задача за звездата от „Стъклен дом“.

Според слуховете, в момента Захари и Явор даже не си говорели и били сърдити един на друг. По-големият брат бил ядосан и заради това, че другият изложил фамилията му.

Битката на Явор Бахаров с Биг Брадър ще продължи по съдебен път.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.