Гала се поболя, тази есен се превръща в кошмар за нея!

0
243

Гала не иска да повярва, че рейтингът на предаването, което води, е толкова нисък!

Водещата на „На кафе“ – блондинката Гала, не е никак доволна от факта, че сутрешното предаване тази есен не се гледа особено усилено. Това са показали последните проучвания, което е удар по целия екип.

Оказва се, че предаването по Нова ТВ, което се излъчва всеки делник между 09:30 и 11:30 ч., не се радва на нужната зрителска аудитория, не и според очакванията.

По принцип точно есента е най-силният сезон на „На кафе„, но този път е различно. Причината е в промяна на „ВИП Брадър.

Гала
Гала

Преди от продукцията правеха елиминациите в понеделник и още на следващия ден изгоненият ексклузивно се появяваще в „На кафе“.



Сега обаче елиминациите са в петък и ексклузивното интервю с изгонения е в събота, но тогава Гала почива. Затова го правят в „Събуди се“.

Това лишава „На кафе“ от изненадата и тръпката. На всичкото отгоре, незнайно защо, от „ВИП Брадър“ са решили по договор изгоненият да гостува при Гала чак в четвъртък.

Именно риалити шоуто на Нико Тупарев държеше рейтинга на предаването толкова висок през есента преди. Сега, след направените промени, нещата са се променили.

Причината донякъде е и в „Преди обед“, което е голяма конкуренция на Гала. То се излъчва точно във времето, в което върви и „На кафе“.

Сашо Кадиев и Деси Стоянова започнаха преди 3 години от нулата, но за доста бързо време изравниха предаването на Гала, че и го задминаха дори. Тази година победата им стана окончателна.

„Ако не се направи нещо, това предаване загива. Само се готвят разни неща или се говори за „ВИП Брадър“. Това преди минаваше, но вече се изтърка.“ – споделя зрител на „На кафе“, който обаче е на косъм от това да спре да гледа предаването.

Всъщност продуцентката Тара направи леко освежаване с това, че коментаторите на „ВИП Брадър“ са всеки ден в ефир, а преди бяха само по 2-3 пъти в седмицата. Освен това третият се сменя на всяка седмица. Това обаче изглежда недостатъчно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.