Съкрушителният удар, който Рени не успя да понесе!

0
378

Рани отдавна носи голяма мъка в себе, а истината вече изплува!

Фолк звездата Рени се разведе, но зад това стои огромна болка за нея. Оказва се, че причината за развода не е друга жена, а нейният свекър, пише Pik.bg.

Владимир Пилософ е лекар и дори вече е професор. Той от самото начало посрещнал на нож решението на синът му да се обвърже с чалга певица.

Когато видял, че Борис не желае да го послуша, д-р Пилософ го пратил с новата му любима в Израел. Така се надявал Рени да скъса с чалга имиджа си и внуците му да не растат, срамувайки се от майка си.

Рени носи мъката си
Рени носи мъката си

Въпреки че свекърът приел факта, че синът му е женен за певица от лекия бранш, той не спрял да се надява връзката им да пропадне. Постоянно карал Борис да се заглежда по други жени и се месил в почти всяко решение на младото семейство.



Така един ден любовта на Борис и Рени се разпаднала. Бащата на бизнесмена бил повече от щастлив, но само за кратко.

Когато узнал, че синът му си е намерил нова немного начетена жена, Владимир пак възразил. Деница не му се понравила изобщо, но пак я предпочитал пред изпълнителката на „Плакала съм“.

Според слуховете, певицата не била одобрявана от свекъра си и заради леката възрастова разлика с Борис. Тя е с няколко години повече от него по отношение на възрастта, което за консервативния лекар не било редно.

В момента Рени се подвизава в най-известната българска къща. Там тя не показва съвсем открито своята мъка, но несъмнено я има.

Певицата така и не превъзмогнала отношението на семейството на Борис към нея. Години наред тя се чувствала нищожна в сравнение с фамилията на мъжа си.

Борис Пилософ пък гледал да не противоречи много на баща си, тъй като още разчитал на него при финансови нужди.

В крайна сметка всичко това се оказало пагубно и бракът на Рени не издържал.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.