Жана Бергендорф шокира Къщата! Певицата счупи рекорд по…

0
318

Жана Бергендорф наистина е пълна със сензации, които могат да шокират всекиго!

Поп дивата Жана Бергендорф наистина може да изненада всеки един човек. Тя счупи собствения си рекорд и вече не е била с мъж цели 9 месеца.

Когато влезе в Къщата, певицата съобщи, че не е усещала мъжки ласки от 8 месеца. Вече обаче мина цял месец от началото на шоуто, с което тя счупи своя собствен рекорд.

Жана Бергендорф можеше да не стигне изобщо до рекорда си, тъй като по едно време беше сериозно залитнала по Явор Бахаров. Актьорът обаче не й обърна особено внимание.

Жана Бергендорф
Жана Бергендорф

Все пак между двамата се случи нещо под чаршафите, което мнозина тълкуват като интимност. Въпреки това, ясно е, че това беше по-скоро за удоволствие на Явор и съответно Жана все още не е била истински с мъж.



Певицата счупва и всякакви представи за звездите. Хората считат, че те не остават никога на сухо, но явно не е така.

Всички други дами в Къщата определено не могат да се похвалят с подобен рекорд. Повечето са омъжени, а тези, които не са – като Емануела и Рени например, се славят като доста търсени от мъжете.

Не че Жана Бергендорф не е била търсена. Напротив, тя сигурно е имала доста предложения, но не се е възползвала от нито едно от тях.

Получава се така, че певицата не си е лягала с мъж от началото на януари, което е наистина страшно много за жена с нейната биография.

Жана е може би най-ексцентричната в Къщата този сезон. Нейните настроения се променят със скоростта на вятъра. Това я прави непринудена по детски, но и доста голям товар за останалите вътре.

По всичко личи, че Бергендорф ще стигне до финала на „ВИП Брадър“. Това значи още един месец без мъжка ласка и ново счупване на рекорда от 9 на 10 месеца.

Хубаво е, когато се узнае, че родна звезда не е лека жена. Дали това ще й помогне да спечели риалити шоуто?!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.