Ива Софиянска: Винаги ще помня това, което Кака Лили направи за мен!

0
615

Ива Софиянска е вечно благодарна на Кака Лили!

Лили Вучкова, която наблюдаваме във „ВИП Брадър“, е жената, подала ръка на Ива Софиянска в телевизията. Именно Кака Лили е дала шанс на щерката на бившия софийски кмет.

Самата Ива го заяви в „Комбина“. Пред Галя Щърбева тя каза, че винаги е обожавала телевизията и няма да забрави как Лили я е взела в „Мело тв мания“ навремето.

„Аз още от 16-годишна мечтая за телевизията. Кака Лили, която сега участва във „ВИП Брадър“, ми даде първия шанс. Това стана в „Мело тв мания“, където имаше рубрика с деца на известни личности.“ – каза Ива Софиянска в ефира на Нова ТВ.

Ива Софианска
Ива Софиянска

Тя в момента работи именно в Нова, където води рубрика за наследниците на известни хора в България. Самата Ива е такъв тип човек, тъй като баща ѝ е Стефан Софиянски.



Нейният съпруг също е в тази графа. Антон е син на милиардера Васил Божков. Той е и баща на двете деца на Софиянска.

„Смея да кажа, че той е чудесен в отглеждането на децата. Много ми помага, прави всичко за тях.“ – сподели още Ива.

Тя е завършила „Журналистика“ в Лондон, но не желае да се развива там. Затова се е върнала в България и вече има своя тв рубрика.

„Аз съм много привързана към близките си. Когато бях в Лондон, Антон ми беше опора, без него нямаше да издържа. Всеки ден със семейството ми бяхме по телефоните.“ – разказа Ива Софиянска.

Мечтата на звездната щерка е да стане велик журналист и да се развие напълно в тази област. Тя е убедена, че може да види работата си и под друг ъгъл и иска да го направи.

Интересното е, че в нейната рубрика по Нова ТВ може да гостува и самият й съпруг. Най-вероятно това ще стане в скоро време, което би вдигнало рейтинга значително.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.