Гаджето на Софи Маринова: Изобщо не я бива в…

2
421

Софи Маринова отново е щастлива с Гринго и всичко лошо помежду м сякаш е забравено!

Ромската перла на българския попфолк – Софи Маринова, гостува в „Комбина“ по Нова ТВ, за да разкаже как вървят животът и кариерата й, видя Topactualno.com.

Оказва се, че и двете са в цветущо състояние. Софка напусна „Съни мюзик„, но продължава сама, при това успешно, защото вече има изградена постоянна фенска маса.

В любовта тя отново е щастлива. С Гринго се сдобриха наскоро. Певицата бе казала публично, че той е биел, но днес го отрече.

Софи Маринова и Гринго
Софи Маринова и Гринго

„Той много ме ревнува и затова казах, че ме е биел, но всъщност не е.“ – сподели Софи Маринова пред Лора Крумова.



Гринго пък, макар и доста по-млад от Софка, вече чувствал тийнейджъра Лоренцо като свой син. Двамата били толкова близки, че понякога си споделяли неща, които дори майката на момчето не знаела.

„Когато сътвори някоя беля, първо мен търси.“ – похвали се Гринго.

Тяхната любов премина през наистина много перипетии. Скандалите между двамата се бяха превърнали в ежедневие. Дори се говореше, че имат отворена връзка и спят с различни партньори.

Самата Софи Маринова се опитваше да нарани Гринго с най-различни лъжи. Първо твърдеше, че я бие. После пък на няколко пъти си измисляше бременности, които винаги завършваха с помятания.

В крайна сметка двойката отново се събра и се предполага, че този път връзката им ще бъде по-здрава.

Това обаче трудно би станало, ако Гринго продължи с ревността си. Твърди се, че той следял Софи Маринова по участия и полудявал само ако тя се заговори с някой мъж.

„Всяка фолк певица обича да флиртува. Софка не прави изключение, но това не значи, че иска да му изневери.“ – казват познатите им.

Гринго разкри в ефир и най-неприятната част от съжителството с певицата. Оказва се, че тя хич не можела да готви и всяко нейно ястие било за боклука.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Izviniavaite za greshkata! Iskah da pisha ot vsiako darvo svirka stava li? Jalko do kade stignahme bylgarite i s kkava „muzika“zapo4nahme da se zadovoliavame!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.