Седмичен хороскоп за периода 17-23.10.2016 (II част)

0
224

Някои от представителите на хороскопа ще са борбени и активни, а това ще осигури сполуката им

Първата част можете да прочетете ТУК.

И този път седмичният хороскоп вещае успехи и финансово благополучие за едни и разочарования, и здравословни проблеми за други.

Ако искате да научите дали вие попадате сред късметлиите според седмичния хороскоп или за съжаление сте от другата страна на бариерата, трябва да прочетете следващите редове.

Ето какво вещае таз седмичният хороскоп за всеки един от зодиакалните знаци:



хороскоп
Някои от представителите на хороскопа ще са борбени и активни, а това ще осигури сполуката им

РАК
За съжаление вие сте от зодиите, за които седмичният хороскоп вещае напрежение и неудобства. Добрата новина обаче е, че те ще са само временни. Не е изключено да ви сполети неочаквана загуба, така че е добре да бъдете по-внимателни.
В първия работен ден от седмицата ще научите интересна новина. Вторникът пък се очертава доста труден и противоречив. За сметка на това сряда може да компенсира с материални успехи.

ЛЪВ
За представителите на царствената зодия, седмичният хороскоп вещае постижения и стабилност. За вас най-после настъпва период на равновесие, в който ще успеете да реализирате целите си. Максималистите от зодията ще имат известни залитания към недостижимото. Следващите дни ще ви носят само успехи.

ДЕВА
Вашият седмичен хороскоп съветва да планирате с точност деловата си дейност. За да достигнете желаните резултати, ще трябва да прецените къде да насочите усилията и вниманието си. Дните ще са доста променливи и изпълнени с различни провокации, пише Блиц

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.